| Acadeeeaa a întrebat:

E bine daca-mi las prietenul sa mai umble si cu alte fete? Dar nu in sensul ca ma inseala. adica sa mearga la brat cu colegele luithinking sau sa ia o colega in brate ( si colega aceea are prieten)?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sună periculos.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Cât timp nu te deranjează, de ce nu?

| BlancaFantasma a răspuns:

Depinde numai de relatia voastra si de increderea pe care o aveti unul il altul.eu sincer nu l`as lasa fiindca as fi geloasa(mai ales in primele luni de relatie).dar sunt alte fete carora nu le pasa deloc fiindca au incredere deplina in iubitii lor. oricum eu clar n`as fi de acord.insa nu stiu hai sa ne gandim la ceva: daca vine un coleg de`al tau si te ia de cot(iar tu stii ca are prietena si tu la fel ai iubit) ce faci,il respingi? nu,nu`i asa? deci pe scurt: eu as putea sa merg de cot cu colegii chiar si de mana sau de gat si stiu ca n`as simti nimic, as avea pretentia ca iubitul meu sa nu fie gelos, dar eu l`as certa daca ar face la fel ca minelaughing ma rog suntem complicate noi fetele.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna, nu e bine. Deoarece dacă merge la brat cu alte colege sau le ține în brațe, s ar putea naște o dragoste între ei, și ar putea face anumite lucruri pe ascuns. Părerea me ar fi ca fiecare să stea cu parteneru/a lui.

| ynna93 a răspuns:

Hm`.daca tu ai incredere in el e treaba ta.eu una n`as accepta una ca asta.succes.

| irina_5692 a răspuns:

Daca el te iubeste nu este nevoie sa iti faci griji! Dar incearca ca in acel timp sa fi si tu prezenta cat mai mult. Ai incredere in el dar daca te deranjeaza l-ai putea ruga sa nu o mai faca findca se poate ca pe tine sa te deranjeze acest lucru iar atunci el va intelege. Baftawinking

| BoyOfHell a răspuns:

Sincer eu chiar nu stiu cum ethinking si eu fac la fel dar stau la mine acas nu ma duc la altcineva. Daca tin el la tine cum tin eu la prietena mea, nu va face nimic oh go on nu se intinde mai mult decat ii e plapuma dar daca e nesimtit blushing alta e povestea.

| toxina_4664 a răspuns:

Este ok de ce nu dar ai grija sa nu scape totul de sub control si sa va despartiti. E important sa existe o oarecare libertate dar nici sa ajunga sa se sarute cu altcineva. Nu trebuie sa iti faci prea multe griji daca ai incredere in el.