| Upz0r3 a întrebat:

E bine daca pe 14 februarie ii dau iubitei un lantisor de argint cu initiala "A"[de la numele meu Alex]sau ar trebui cu initiala ei? Ar trebuii sa-i mai dau ceva sau sa-i iau altceva?

29 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca era ziua ei de nastere,lantisorul ar fi trebuit sa aiba initiala ei.
Fiind ziua in care serbeaza indragostitii,ar fi fost bine daca erau ambele initiale,dar nici cu initiala ta nu e rau,de fapt va purta initiala ta mai aproape de inima, nu?
Daca te incurca povestea cu initiala, alege un lantisor cu doua jumatati de inima, clasic si frumos!
Si, completeaza cu un trandafir rosu.happy

| Upz0r3 explică (pentru greece12):

Din pacate nu-i plac trandafirii (florile in general) altceva cu ce as mai putea completa?

| greece12 a răspuns (pentru Upz0r3):

O cutie micuta de Ferrero Rocher sau o Lacta in forma de inimioara, de exemplu, va indulciti amandoi!happy

| Azµre a răspuns (pentru greece12):

Ha, mi-ai furat ideea laughing

| greece12 a răspuns (pentru Azµre):

Gandim la fel, clar!happy

| Azµre a răspuns (pentru Upz0r3):

Asta e culmea. Chiar dacă nu îi plac ar trebui să îi placă de la tine!
Nu e o scuză!
Atașează biletul cum ți-am spus eu! FLoarea cum a spus Greece și restul vine de la sine.
Vrei să-ți zic să o inviți și la dans să o strangi în brațe și așa mai departe.

Romantici până în pânzele albe!

Si chiar mai departe...
http://www.youtube.com/watch?v=AxfAW08ZwFc

| Upz0r3 explică (pentru Azµre):

Multumesc de idei :X

| Upz0r3 explică (pentru greece12):

Multumesc pentru idei happy

N-ai pentru ce

Dă-i fundă utilizatoarei Greece hai laughing are acel mai bun răspuns.

| greece12 a răspuns (pentru Upz0r3):

Mai am si altele, destule!happy

Frumoasă melodie îmi place.
uite pe melodia asta am dansat cu prietena mea atunci când i-am spus ce simt pentru ea.
http://www.youtube.com/watch?v=PjpwfIBfMkM

Normal ca nu ti-a rezistat!happy
Ce oameni frumosi sunteti voi doi...

Mulțumim mult big hug

| BiuL a răspuns:

Eu zic sa ii dai cu initiala numelui ei.

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Este bine si cu initiala ei dar si cu initiala ta.Dar ar fi bine sai cumperi un medalion in forma de inima care se deschide iar in el sa se afle o poza cu voi doi.

| Azµre a răspuns:

Ar fi genial dacă ai găși un pandativ format din două jumătăți de inimioară de argint, una să fie la tine și una la ea! Mai bine decât inițiala serios acum!
Și dacă ai mai redecta și un bilețel lângă lănțișorul cu jumătatea de pandantiv să explici de ce jumătate și nu întreagă ar fi și mai genial.
Folosește imaginația!

| extreme0708 a răspuns (pentru Azµre):

Foarte buna ideea, ai mai putea pune o ciololata buna si o floare frumoasa langa lantisorhappy
Sigur s-ar bucurahappy

| Azµre a răspuns (pentru extreme0708):

Vorba aia tot ce vine din inimă e bine primit, chiar dacă ei nu îi plac florile, cel puțin așa susține utilizatorul. Dar cu toate astea ar aprecia o floare de la el! Dacă nu sigur ar fi neam prost respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un lantisor cu initiala ei ar fi perfect. Si daca consideri ca nu e destul ii poti lua un ursulet si sa pui in mana ursuletului cutiuta cu lamtisorul happy Ar fi un gest deosebit!

| Hieer a răspuns:

Cu initiala ta..logic..ca sa te aiba acololaughing...sa isi aduca aminte de tine..lantisorul si un buchet de flori..trandafiri..ar fi superhappy>

| mosora2002 a răspuns:

Cred ca ar trebui cu initiala ei

| alecsao a răspuns:

Ii ajunge, dragostea nu consta in lucruri materiale. lantisorul alaturi de o floare e perfect.succes

| Meseerye a răspuns:

Mai bine nu ii cunperi nimic sincer bafta happy

| Upz0r3 explică (pentru Meseerye):

VAi...iti multumesc pentru raspunsul tau asa inteligent :X:X:X Daca nu erai tu nu treceam de acest moment.

| Meseerye a răspuns:

Ai sa regreti mai tarziu ne auzim peste cativa ani ok

| Upz0r3 explică (pentru Meseerye):

Serios acum? care e faza?