Mda, din pacate este destul de dureros si uite asa ajungi dupa cateva dezamagiri sa nu iti mai doresti sa te implici foarte mult in nicio relatie de iubire...ci doar de prietenie(amicitie) cu toate ca si dezamagirile in astfel de relatii dor, dar parca treci mai repede peste astfel de suferinte. Vorbesc din proprie experienta ca si eu sunt patit si dupa o relatie ratata iti este frica sa mai incepi inca una.Dar stai si te gandesti ca pana la urma nu poti sta singur(a) si intr-un final va trebui sa te implici intr-o relatie, problema este sa gasesti o persoana care sa te respecte si sa fiti pe aceeasi lungime de unda.Asa daca ne gandim mereu ca si urmatoarea relatie poate sa esueze nu ne ajuta cu nimic.Iti doresc mult, mult noroc, ca ai mare nevoie sa gasesti acea persoana UNICA pentru tine.
Nu-mi este frica sa incep o noua relatie, imi doresc sa am o relatie. Atunci cand intalnesc pe cineva ma tem ca nu tine la mine, nu ma apreciaza si cred ca fac asta din cauza ca pana acum nimeni nu mi-a dovedit si aratat lucrurile astea. Imi doresc o relatie de lunga durata, n-am avut parte decat de intalniri la o cafea, iesiri si doar o data a fost un inceput de relatie care nu a durat foarte mult. De multe ori ma gandesc ca e problema la mine, stiu ca neavand cunostinte, o asa zisa gasca, nu ies in cluburi nu am unde sa cunosc pe cineva si vad cum trece timpul si ma intristez. Prietenele imi spun ca 'data viitoare va fi bine' si de fiecare data e inca o dezamagire fie nu ne potrivim fie ei spun ca nu suntem compatibili sau dispar. Na, ce sa zic sper ca intr-o zi sa depasesc momentele astea si acea persona "UNICA" sa se iveasca in viata mea.
Nu conteaza ce varsta ai, in orce relatie trebuie sa pui suflet indiferent de natura ei.Dar nu orce `relatie` este cu adevarat o `relatie`, si asta datorita faptului ca unul dintre parteneri nu este sincer.Trebuie sa ne alegem cu grija parteneri si apoi sa punem suflet.Este adevarat ca uneori avem tendinta sa spunem ca ne-am indragostit la prima vedere, dar ar trebui sa gandim matur din prima clipa in care am intalnit o persoana care ne-a atras. Uneori datorita faptului ca ne aruncam foarte repede in bratele partenerilor avem de suferit pentru ca nu am stat sa gandim inainte daca merita cu adevarat sa ne `atasam` de pers resectiva. Iubirea nu are varsta dar intr-o relatie trebuie sa existe anumite limite pe care ambii parteneri trebuie sa le respecte.Imi pare rau pentru tine ca ai suferit.Parerea mea este ca ar trebui sa fi mai atenta pe viitor si sa iti alegi cu grija partenerul.Trebuie sa il analizezi bine si sa te gandesti daca este potrivit pentru tine,daca poti trai langa el,si daca poate sa iti ofere `ceva`,si cand spun `ceva` nu ma refer la bunuri materiale,masini,bijuterii,etc. ci ma refer la iubire,respect,intelegere,etc.Cea mai mare greseala pe care o facem cu toti este acea ca judecam oamenii dupa aparente,si dupa felul cum arata, daca este un baiat frumos si ne spune doua cuvinte frumoase gata acceptam sa avem o relatie cu el, dar ar trebuie sa ne gandim ca acel baiat frumos care ne spune `te iubesc` sa-r putea sa profite.Trebuie sa avem grija pe cine primim in viata si sufletul nostru.Asa ca fruntea sus, priveste inainte si incearca sa nu mai faci aceleasi greseli pe care le-ai facut in relatiile anterioare.Succes!
Salut, la fel mi s-a intamplat si mie de curand am pus prea mult suflet decat primeam. Dupa toate astea mi-am promis sa nu mai pun suflet asa de mult cum am pus pana acum, e bine sa pui suflet dar conteaza cat si persoana la care ai inceput sa tii.Fii sigura ca persoana e cea potrivita si nu te grabi .
Este bine sa pui suflet, atunci cand constiinta iti spune ca merita. Fiecare este supus greselii. Castigam, pierdem, suntem frustrati, uram, recunoastem, iubim neconditionat, dorim razbunare...
Totul face parte din viata omului, iar asta da un sens cautarilor.
Nu inceta sa fii ceea ce esti cu adevarat!
Cata dreptate ai ! In cazul meu ura si dorinta de razbunare n-au fost niciodata, desi am suferit ca un caine uneori... Nu o sa ma schimb pentru nimeni si cine ma place sa ma accepte asa cum sunt.
Uite care e parerea mea : ce e al tau e pus de-o parte! Si iti pot da un singur sfat.cand te vei indragosti din nou de un barbat, incearca sa nu ii arati asta, ci sa fi putin mai rece la inceput! ca sa pari o persoana puternica si sa ii dai de inteles ca mai sunt si altii pe pamant in cazul in care el nu te vrea.