| musicismylife_3031 a întrebat:

E bine sa te implici serios in viata virtuala? sincer vad doar persoane ipocrite majoritatea m-am implicat o data si am suferit voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| тecнιннιlα a răspuns:

Nu`i chiar bine. Eu. vb pe net zilnik pe chat`uri cu pers care nu`s de la mine din oras. Si uneori iti faci si iubit/a pe net. Si aici e o mare prostie. Vreaw sa-ti zic ca am o relatie serioasa pe net. ne iubim aman2, dar este foarte dificil sa intretii o astfel de relatie, sa. o faci sa reziste, sa rezisti u doar pe net (un timp) si sa fie si armonie si intelegere. Parerea mea e ca daca nu te`ai implicat serios pe net nici sa n`o faci. Ar suna ciudat sa-ti spun tocmai eu asta. Dar cu timpul. daca te obisnuiesti pe net iti va fi mai grew sa te lasi de "viata virtuala". mai ales daca esti genul care pune la suflet orice. Akwm "noi" ne dam doar cu parerea u decizi cf kiss. Bb big grin.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti insa sa nu te implici? De vreme ce cunosti oameni de toate categoriile si buni si rai. Insa totdeauna trebuie sa fii atent si sa nu crezi nimic integral din ce se intampla pe internet.

| gigiro a răspuns:

Realitatea e realitate, virtualul e virtual! Trage tu concluziile.