| nico28 a întrebat:

E bine sa-ti pierzi virginitatea la 18 ani.

37 răspunsuri:
| Ursoianu23Ovidiu a răspuns:

Cum spui tu.

| neutrino a răspuns:

Daca dorinta ta de a deveni femeie este asa de mare, de ce nu?

| maryusbv93 a răspuns:

E bine sa o pierzi cu cineva pe care il iubesti si crezi ca merita

Răspuns utilizator avertizat
| Isabella95 a răspuns:

Eu mi-am pierdut-o la 16, si nu e vorba daca e bine sau nu, depinde cu cine ti-o pierzi daca o faci cu primul care iti iese in cale, normal ca nu e bine! Dar daca ai o relatie cu acel baiat si simti ceva pentru el, e chiar bine :X

| IloveME a răspuns:

Daca crezi ca ai gasit persoana potrivita, chiar foarte bine!
In schimb pentru a pierde virginitatea nu ai o varsta anume, fiecare o pierde cand se simte pregatit si cand gaseste persoana pentru care crede ca merita sa faca acest pas!

| ŞniţelMov a răspuns:

Bună întrebare.
Tschüss!

| Robin0744 a răspuns:

Eu cred că e puțin tîrziu, dar e minunat. Pentru partenerul tău mai ales și în special dacă a trecut de 30 de ani. Sunt sigur că s-a simțit ca-n Paradis.

| mc12 a răspuns:

Da, zic eu e bine deoarece sunt foarte multe fete care nu apuca 18 ani... si apuca pe cai gresite...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca te mariti nu, daca nu esti maritata da e pacatul desfranarii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fie bine draga? Crezi ca noi oamenii suntem ca cainii maidanezi? Unde ne apuca acolo ne imperechem?

| fabiola a răspuns:

E bine pentru cine sau pentru ce?

| Denisadeny1 a răspuns:

E bine ca tiai pastrat-o pana la 18 ani ca alte fete la 13 ani sunt mame este chiar foarte bine dar ai grija cu cine tio pierzi.Fao cu cineva pe carel iubisti ca sa nu regreti mai tarziu

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
e bine sa faci acest pas cand crezi ca esti pregatita din toate punctele de vedere si ai persoana draga tie, nu ca trebuie sa o faci ca asa fac toate fetele..cat de bine/rau este cand faci acest pas, doar tu poti sa tragi concluzii la urma si in timp.
O frumoasa zi sa aihappy

| anka89 a răspuns:

E bine sa iti pierzi virginitatea cand esti pregatita, cand sti 2 lucruri despre sex si cand ai gasit persoana care sa merite.
Eu zic ca la 18 ani ii bine, daca esti sigura.Sa nu te complexeze gandul ca ai 18 ani si trebuie sa o faci.

| NuMaContrazice a răspuns:

Si intrebarea este?(in cazul in care ai vrut sa pui "?" in loc de ".", atunci da, e mai bine la 17-18 ani pentru ca esti mai matura)

| Raiiiisa a răspuns:

Da,daca o faci cu suflet si din dorinta.
Asa ceva nu se programeaza si cred ca tu ar trebui sa stii cand e timpul sa faci pasul asta, nu noi:*

| wolder a răspuns:

Cand vrei tu, cand te simti pregatita, cand gasesti persoana potrivita!
Am o intrebare: l-a varsta ta te-ai certat cu semnul de intrebare?

| alinkamika a răspuns:

Conteaza mult de tine, daca esti gata si esti sigura in partener de ce si nu (:

| forever4you a răspuns:

Da, dupa 15 ani cam asa ar trebui sa inceapa fetele sa-si piarda virginitatea, si nu cu primul betiv gasit la coltu' strazii, cu iubitul, care-l iubesti si te iubeste.

| Voidwithin a răspuns (pentru forever4you):

La 15 ani ma? Tu esti nebuna? Daca tu ai fost c... nu inseamna ca trebuie sa fie toate asa..Parca la 15 ani ai sti pe cine iubesti poate pe la 20 ani dupa 5 ani de relatie.

| Manuellllaa a răspuns (pentru forever4you):

Cum ma fata la 15 ani?
Ce sfat dai tu?
Daca ar venii o boraca de 12 ani sa zica ca vrea sa se f*** si ca iubitul are 19 ani si ia aratat ca o iubeste tu ce-i zici? CLAR O MINTE ALA.

Inseamna ca tu la 15 ani ai facut`o, si te scuzi acum sau le tragi pe toate dupa tine.

| Alexandru0007 a răspuns:

Daca te simti pregatita, da. teoretic e

Dragă,
Dupa spusele medicilor, varsta ideala atat la baieti cat si fete este dupa 17 ani jumate.
Insa normal ar fi si mai tarziu nu pierzi nimic, nu te arunca in bratele cuiva care nu te iubeste.

Daca ai 17 ani jumate sau 18, si ai o relatie de 1 an si ti-a demonstrat enorm ca te iubeste si ca face totul pentru tine, renunta la tot si toate, atunci fa`o.
Il poti si testa"nu sunt pregatita"daca zice ca ne despartim sau se supara...da`i papucii.
Daca zice ca te asteapta "fa`o ca te iubeste"
.
Tu decizi, e doar decizia ta. Daca o faci cu cine trebuie.

| pinkflower a răspuns:

Nu zice nimeni ca e bine sau ca e rau. Multa lume zice ca virginitatea trebuie sa ti-o pierzi dupa 18 ani, insa nu are nimic daca mai astepti pana vine baiatul cu care iti vei petrecere restul vietii si pe care il vei iubi toata viata.

| forever4you a răspuns (pentru Manuellllaa):

Am zis dupa 15 ani! Apoi daca nu cunoasteti pe cineva de ce vorbeste gura fara voi? Nu stiti nimic despre mine da va dati cu parerea ca neinteresanti, de preocupata ce am fost de viata asta sexuala, nu m-am interesat la nici-un medic ce si cum, am 16 ani si da sunt virgina, da nu m-astept sa ma credeti si nici n-am nevoie sincera sa fiu.
@Rook din nou, nu ma cunosti da vorbesti..nici macar nu cred ca stii ce inseamna termenu' asta de curva! Si daca mie mi-ai sarit in cap ca am zis dupa 15 tu unde ai mai pomenit pe la 20 de ani dupa 5 ani de relatielaughing? Sa fim seriosi!

Copilă imatură!

| forever4you a răspuns (pentru Manuellllaa):

Sorry darling, nu ti-am cerut sa te descrii.happy

Întrebări similare