Nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard. S-ar putea sa-ti iei mare teapa si sa-ti blestemi zilele. Esti de 2 ani si 11 luni cu baiatu asta?! nu cred, nu mi se pare. Eu dupa 1 an cu prietena mea, suntem de nedespartit. In fine, este baiat si ar trebui sa il intelegi. Tipa la tine pentru ca ii permiti. Si nu cred ca ar avea atatea defecte, pentru ca nu ai mai fi stat cu el atat timp. Asa ca mai bine spune ca ti-a picat altu cu tronc si vrei sa renunti la actualul de care te-ai plictisit.
Parerea mea este:mai dai actualului iubit o sansa, vorbesti cu el, intelegetiva si lamuriti nistle lucruri(stiu si eu). Daca nu vrea si contiunua tot asa zii ca te desparti de el, iar daca vrei sa ii ceri tipului de la sala ID-ul de mess du-te la el si intreaba-l(incepe cu "Buna, cum te cheama? Vrei sa imi dai ID-ul tau de mess?)c-am asa, nu stiu daca vrei formuleaza altfel.
Draga mea eu cred ca e timpul sa iti vezi de viata ta, daca el este asa de oribil, nu crezi ca are rost sati pierzi zilele cu el in loc sa fii cu cineva care te face sa te simti fericita zi de zi.Ai doar 16 ani nuuuuu? Viata nu se termina fara el, ea merge inainte, pupici!
Faza e alata, ai spus ca il iubesti , daca te desprati de el o sa i-ti fie foarte greu sa il uiti.
In legatura ca "Raul" pe care-l face asupra ta este pentru ca ii permiti mai rastestete si tu la el mai suparte fal sa i-ti simta lipsa si ai sa vezi ca lucrurile se schiba succes
1. Partea cu ţipatul s-ar rezolva prin puţină comunicare.
2. Cum spune şi MyWay, nu cred că are aşa de multe defecte că nu stăte-ai aproape 3 ani cu el!
3. Faţă de ăsta care ţi-a picat cu tronc, de fapt simţi doar o simplă atracţie trecătoare. Pun pariu pe cât vrei tu că dacă renunţi la actualul şi mergi pe ăsta nou o să iasă prost.
PRACTIC, în afară că "nu te duce de mânuţă acasă" şi că ţipă (pentru care ţi-am dat deja soluţie) în rest "răul" e doar în mintea ta căci în realitate nu-ţi face rău căci totuşi, e vorba de 3 ani.
Şi care-i problema că se uită la meciuri? E Campionatul Mondial care e O DATĂ LA 4 ANI şi pe 11 iulie se termină şi după aia o să-l ai mai mult timp prin preajmă.
Zici de faleză, sper să nu fii din Galaţi că acum nu prea e indicat să te plimbi pe faleză .
Ai grijă mare căci ceea ce vrei tu se cheamă să dai cioara din mână pentru vrabia de pe gardul foarte îndepărtat ceea ce extrem de riscant!
Mai bine comunicaţi între voi. Aveţi 3 ani împreună, eu zic că vă cunoaşteţi totuşi.
Spor!
Remusopen întreabă: