anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cam prima mea intrebare la categoria asta,si imi este cam frica sa zic, dar decat sa fiu las mai bine spun direct : Nu mai sunt virgin ...Am facut-o cu prietena mea,ne-am protejat,nu este asta problema, cu parintii am vorbit despre asta.Problema este ...Am facut o greseala? Nu am obligat-o doar sa faca asta, am facut-o cu buna stiinta.

25 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ai făcut nicio greșeală atâta timp cât a fost acordul ambelor părți.
Sper că nu sunteți minori!
Prezervativul mereu să fie lângă voi dar și să fie folosit, nu păstrat pe post de bibelou.
Aveți grijă de voi.
Pa, pa.

| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Buna! Pai suntem minori amandoi ( 16 ani blushing ), dar oricum ne-am protejat...

| Legiuitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună.
Păi zici că părinții au fost de acord? Uimitor...
Aveți grijă de voi, viața nu este atât de roz pe cât o percepeți voi.
Pa, pa.

| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Hei,hei,daca au fost de acord, nu inseamna ca au fost chiar de la inceput.Am ezitat eu putin, dar asta nu inseamna ca i-am mintit sau altceva.Pana la urma ei stiu ca sunt un om mai responsabil si ca in orice situatie ma descurc.Stiu ca viata nu e mereu roz sau asa cum ne-am dori noi, dar trebuie sa ne bucuram si de partile bune ( nu inseamna ca trebuie sa facem abuz ).

| harciog a răspuns:

Nici un mesaj in privat de la vreo mindra de pe site? Imi pare rau.

| anonim_4396 explică (pentru harciog):

What? Ce vrei tu? Daca ai chef de glume proaste du-te la Un Show Pacatos, da lasa-ma pe mine naibi in pace.

| mona a răspuns:

Poate ca ai facut o greaseala poate ca nu, daca ai facut-o cu buna stiinta si mai stiu si parintii atunci nu vad care ar fi problema

| Încrucişătorul a răspuns:

Poate ca nu trebuia sa-i spui parintilor.

| neutrino a răspuns:

Greseala era daca nu o faceai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste cu ea, nu aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa cum chiar tu recunosti ca esti un ciudat si aceasta intrebare mi se pare la fel de ciudata, sorry

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sorry,daca ai chef de glume proaste du-te d*acu altundeva, da nu am chef de chestii de genul asta.Sorry big grin.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sorry, daca tu le crezi glume iti apartin, uitat-te ce ai postat mai in urma si ai sa-ti dai seama ca spun un adevar

| dragodana a răspuns:

Salut! Nu te mai simti vinovat ca nu ai omorat pe nimeni, doar ai avut o prima experienta intr-un domeniu nou si foarte frumos.Nu-i nicio tragedie.

| LaNaibaa a răspuns:

Depinde cati ani ai!` Sincer eu cred ca nu ai facut nici o greseala, chiar iti dau o bulina alba ca ai vorbit si cu parintiiwinking!

| myruna2012 a răspuns:

UNDE E PROBLEMA?
Nici o greseala!
CONTINUA!
Nu uita sa faci si un sex oral (inseamna so o lingi peste tot)
NOROC!

| anonim_4396 explică (pentru myruna2012):

Un raspuns mai idiot nu prea am mai vazut happy.

| rekinu94 a răspuns:

Nu ai facut nicio greseala, daca v-a placut la amandoi nu e din nou nicio greseala, continuati sa faceti dar nu exagerat ca devi afemeiat.Irti dau doar un singur sfat protejeazate si ai grija cu cine faci mai multe informatii intrebaal pe tatal tau, fara rusine e ceva normal.succes
daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

| Neverplayer a răspuns:

Well, unde e problema, unde e greseala, unde e virginitatea?

| 2AN7 a răspuns:

Nu ai facut nici o gresealalaughing doamne!laughing!laughing!laughing daca ai zis si parintilor si ea a vrt straight face scuze'e intrebarea nu prea are sens

| yubyta123 a răspuns:

De ce sa gresesti daca ati fost de acord amandoi, nu vad care este problema

| Madaa12345 a răspuns:

Nu ai facut nicio greseala rolling on the floor)
cati ani ai?

| anonim_4396 explică (pentru Madaa12345):

16 ani puppy dog eyes.

| Madaa12345 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci e normal, continua laughing) dar protejati-va laughing

| Razwan2012 a răspuns:

Si? unde este problema laughing