Căsătoria este o ştiinţă; în orice caz, nu primeşti decât în măsura în care dai.
Cine vrea să devină fericit, să nu se căsătorească. Căsătoreşte-te ca să faci pe cineva fericit!
Cea mai fericită căsătorie pe care mi-o pot imagina ar fi uniunea dintre un surd şi o oarbă.)
Muzica din alaiul de nunta imi aduce totdeauna aminte de muzica ce insoteste pe soldatii care pleaca la lupta
Pentru societate e o normalitate banala,cu reguli reci si clare.
Pentru multi e o hartie oficiala care le da dreptul sa chinuie,sa santajeze sentimental si material,sa minta si sa insele un alt om.
Pentru mine e o invitatie la viata,la dragoste,o dimineata insorita si vesela care dureaza pana-n toiul noptii a doua inimi de oameni,e un secret in doi,tainic si curat.
Eu devine noi, iar NOI suntem doi, e numarul prim al echilibrului, al simetriei, al intregului.
O forta de neinvins.
Nu, nu este. Cred ca doua persoane pot trăii fără căsătorie.E doar o mulțime de hărtii care leagă doua persoane Oricum, ar fi o provocare pentru acei care le plac singurătatea, pentru ca dacă te implici într-o căsătorie, trebuie sa iți împarți viata de zi cu zi cu persoana de alături
Părerea ta.
Te-a intrebat pe tine cineva ceva? :-s dnd me please . A spus sa ne dam parerea
Pikachu12345 întreabă:
arina_5815 întreabă:
DeeaVonP întreabă: