| Ioannaaaaaaaaaa a întrebat:

E cea mai grea lovitura. Iubitu meu s insurat[ v am zis], sunt amn2 in bloc cu mine. o sa fac cununie probabil.eu il iubesc mult de tot. s schimbat mult dupa ultima cearta.ne am certat si s luat tatal meu de el sa ma lase.probabil.de aia nu ma mai cauta acumsadies cu prietenii si cand vad 2 indragostiti...plang.cand intru in casa la fel.nu mai potstraight face. credeti`ma. e prea greu.eu radiam de fericire.acum nu mai e asa.nu mai pot sa il caut, sa il uit e greu. ce sa mai fac?straight facenu si a batut joc de mine si m-a lasat pentru ca am stat aproape 3 ani cu el.si nu am facut-o cu el. a zis ca asteapta cat vreau.

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

În România mai sunt și alți bărbați, în afară de ăsta!

| 354 a răspuns:

Buna.Sfarsitu se aseamana cu povestea mea si eu am prieten de trei ani si nu stiu cat o sa mai stea cu mine daca nu ma culc cu el deci si eu sunt la fel ca tine cam indecisa. Deci tu il iubesti mult, si eu la fel dar eu cred ca si el daca te iubea ramanea langa tine indiferent daca te culci cu el sau nu parerea mea.Pai daca s-a insurat nu il mai cauta o sa vina si randul tau sa fi fericita si el o saplanga cand o sa isi dea seama ce a pierdut iti spun din propria experienta.

| 354 a răspuns:

Scuze ca te intreb dar el era insurat si cand erati voi impreuna?

| 354 a răspuns:

Buna din nou.Deci imi pare sincer rau pentru ceea ce ti se intampla, nu as vrea sa fiu in pielea ta.In cazul tau sfatul meu este sa il dai uitarii ca nu te merita.

| Ioannaaaaaaaaaa explică:

Nu.ne am certat o perioada si a gasit pe una si.sad.au stat doar cateva luni.si tot ma cauta.si m cauta.