anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva in neregula daca am spus pritenei mele "te iubesc" dupa 1 saptamana?

Răspuns Câştigător
| eXplosSive a răspuns:

Uneori oamenii simt asta (la inceput), datorita entuziasmului si atractiei fizice. In plus... e foarte posibil sa nu cunosti persoana respectiva deloc, si-atunci e perfecta decat in imaginatia ta. Esentialul e ce simti tu, cu adevarat. Inchipuie-ti-o chiala, mergand de mana cu ea pe strada. Cum te simti?
Ideea e ca atunci cand iubesti pe cineva, nu-ti pasa cum arata sau ce cred cei din jur, pentru ca sunteti doar voi, si-atat! E universul vostru.

P.s. Multe fete se sperie de treba asta. Nu intreba de ce... e doar o chestie... feminina.

4 răspunsuri:
| andunroll8 a răspuns:

Oameni buni, daca tu asa simti nu e nimic in neregula? crezi ca exista o lege scrisa despre cand trebuie zis asa ceva?tongue

| Trolli a răspuns:

Nu. O relatie de o saptamana nu se poate numi dragoste.
Spui cand te simti pregatit.

| AlexIronIc a răspuns:

Nu

| Alex271262 a răspuns:

Nu e neregula, ci doar incorect dupa cum zice eXplosSive. trebuie sa intelegi ce inseamna sa iubesti; oarecum nu gresesti totusi adica, o apreciezi foarte mult si iti place de ea si din cauza asta iti vine sa ii zici ca o iubesti chiar si dupa numai o saptamana. deci e sa zicem ca esti la inceputul parcursului de a ajunge sa o iubesti cu adevarat. sper ca m-am facut inteles.