anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva normal ca in ziua de azi sa cunosti pe cineva, sa vrei sa fii cu acea persoana si sa faci sex inainte de a avea o relatie, iar dupa aceea sa vina relatia?
Sau altfel pusa intrebarea: fetele, ati fi de acord cu asa ceva?
Sau sunt eu de moda veche?

18 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Pentru cei ce vor doar sex este normal, iar pentru cei ce vor o relație serioasă, nu cred.
O zi frumoasă! happy

| Ofiintă a răspuns:

Ideea este ca nici intr-o relatie nu poti fii in intregime sigura.Si eu gandesc la fel, nu este vorba de moda veche, desii momentan asa se traduce, fetele care nu se cred de moda veche procedeaza astfel, si pe urma isi dau seama ca au fost folosite si isi plang dramele aici pe site!
Eu spun, ca inainte de a face acest pas trebuie sa cunosti foarte bine persoana respectiva!

| DeeaMarry a răspuns:

Nu as fi niciodata de acord cu asa ceva.
Dupa ce ai folosit marfa pe gratis, de ce ai mai cumpara-o?!
Tipul care ti-a propus asa ceva e un mare nesimtit si tupeist. Iar tu, din pacate, nesanatos de naiva. E un semn clar ca inca nu esti destul de matura incat sa ai o relatie.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E mult mai practic asa scutim timp si nervi

| DeeaMarry a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Practic pentru cine?
Pentru voi, masculi in calduri?
Scopul vietii nu este doar sexul. Desi ti se poate parea deplasat ce sustin eu, nu este chiar vital sa ai cat mai multe partenere de sex.
Mai sunt si alte etape frumoase intr-o relatie, pe care, desigur, o sa le descoperi si tu cand o sa mai cresti putin.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru DeeaMarry):

O sa cresti tu, si ai sa vezi ca nu e totul ca in telenovelewinking

| DeeaMarry a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Normal ca nu e ca in telenovele. Nu am sustinut niciodata asta.
Sa ai respect pentru propria persoana tine de viata reala.
Dar sa stii ca nici ca in filmele pentru adolescenti, gen American Pie, nu e!

| mat31new a răspuns:

Exact asta e scopul agatatului; sa **** si sa pleci.

| Ofiintă a răspuns (pentru mat31new):

Imi plac baietii sinceri!

| Wøodenpints a răspuns:

Nu înțeleg cu ce te încurcă să faci sex cu cineva îanitne sau fără să ai o relație.
E pur și simplu doar plăcere, o nevoie firească, n-ar trebui să conteze prea mult dacă apoi vă mai vedeți sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
E bine daca razi din orice, bravo tiewinking
Sincer n prea as fii de acord cu sexul asa repede.
Te pup!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

Parerea mea e ca daca razi din orice, inseamna clar ca ai o problema si e trist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Eu nu sunt de acord cu asta! Crezi ca dupa asta, mai "vine" relatia?laughing
Un baiat si-ar pierde repede interesul pentru o fata care procedeaza asa. Sau ar pastra-o doar pentru sex.
In fine, sunt multi baieti care doar asta cauta. Unele fete le fac pe plac, iar ei le lasa balta dupa ce si-au atins scopul.
Deci, parerea mea e ca si sexul are rolul lui intr-o relatie, dupa ce cunosti acea persoana. Altfel, totul se transforma intr-o aventura.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crede-ma ca o sa mearga mai bine relatia dupa. Dupa mine da. De ce sa pierzi o asa ocazie. Trebuie sa fi proasta nu inseamna ca esti curva. Toata lumea are nevoie de sex. De ce ne-am mai ascunde?tongue

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

Excelent raspuns, merita funda.

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Pai, eu nu am procedat niciodata astfel. Dar, da, se poate sa cunosti o persoana sa faci sex si dupa sa aveti o relatie. Da este posibil. Dar sincer, nu prea as fii de acord cu asta deoarece daca nu o sa avem o relatie dupa, sa nu imi para rau, asa ca incerc sa evit. happy Sper ca te-am ajutat.

| Clairee a răspuns:

Fostul meu prieten imi e si cel mai bun prieten si inainte sa fim impreuna amandoi stiam ca avem sentimente puternice unul fata de celalalt, incredere si asa mai departe, asa ca intr-o zi ne-a luat valul si am. inainte sa hotaram sa fim impreuna. Apoi am fost impreuna imediat dupa faza aia, iar in cele din urma ne-am despartit, dar inca suntem cei mai buni prieteni happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Clairee):

Ei asta spun si eu minte deschisa, bravo, esti de apreciat.