| RAY a întrebat:

E ceva normal daca imi doresc o fata care sa imi faca mancare, curatenie in casa si noaptea sa imi implineasca fanteziile nocturne?

40 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Drimmero):

Da, nu mi-a placut de nici un baiat de acolo, nu caut nimic deci sa se gasesc, nimic

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Ma refeream daca ti-ai gasit sufletul pereche,, subiectul meciului era inchis.
La o fata ma refeream

| RAY explică (pentru Drimmero):

Din fericirea pentru starea mea sufleteasca nu am gasit

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate fi ceva normal daca ai mai vrea sa iesi pe afara si cu ea.

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru RAY):

Neeeee ma simt mult prea bine asa. Sexul nu e o necesitate. Mancarea da laughing)))

| OldSoul a răspuns:

Sigur ca da.

| minrest a răspuns:

Perfect normal. Dar sa faci si tu aprovizionarea, reparatiile. Eu fac si mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e normal, nici una nu ar trebui lasatã sa facã prea multe si sã curete dupã noi, dupã te tezesti cu ea pe cap cum "eu fac totul in casa asta".
Singurul moment e când vrei un copil, atunci te ajuta o femei in felul acesta. in rest singurul lucru care ar trebui sa il facã e sa te satisfacã.

| Emma30555 a răspuns:

E normal sa ți dorești, oricui ii convine asa ceva, ideea e ca atunci când te îndrăgostești sa nu fii fixist, pentru ca în realitate poți descoperi alte calități

| minrest a răspuns (pentru VALCUANDREI1994):

Te inseli aici. Sexul e una din necesitatile fiziologice de baza. E drept, omul se poate abtine multi ani de la sex, asta ca sa poata intruni toate conditiile unei vieti sexuale de calitate.