| VrRos30 a întrebat:

E ceva normal la 20 ani să nu fi avut niciodată o prietenă?

18 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Depinde ce numesti tu normal.
Daca vrei sa te integrezi in normalul acceptat de marea majoritate, vai, nu e deloc normal, de pe la 16 ani ar fi trebuit sa te uiti dupa fete si ele dupa tine si pana acum sa fi lasat vreo trei plangand indurerate!
Daca insa,gandesti in afara cutiei,vei intelege ca viata are timpii ei,ca este timp pentru toate si mai ales,ca exista momente potrivite pentru fiecare lucrusor!
Investeste in personalitatea ta,munceste la aspectul tau fizic,imbogateste-ti cultura ca sa poti avea o converstie interesanta, asculta muzica ca sa-ti educi simturile, iesi in natura sa intelegi de unde iti tragi radacinile si increderea in tine va creste fundamental.
Fetele observa si daca au motiv sa se opreasca la un baiat, o vor face, asa ca trebuie sa le dai cel putin un motiv sa te priveasca si alte cateva motive ca sa doreasca sa ramana langa tine.Si nu ma refer la situatia ta financiara. Fata care va veni langa tine pentru banii tai intra intr-o categorie de la usoara in jos,asa ca ai grija!
Personal cred ca faci comparatii care te ingrijoreaza,asa ca lasa-le deoparte si uita-te la tine.Ce ai de oferit,cata generozitate sentimentala poate gasi o fata la tine, cata siguranta emotinala si, mai ales, cum arati toate aceste lucruri?
Ca sa inveti acest "cum", investeste in tine.
Si vei fi ok!
happy

| mgtow a răspuns:

Sant sanse sa nu ai niciodata, oricum nu trebuie sa te panichezi - anii trec si viata continua, daca prinzi peste 30 si esti singur treptat o sa fi abordat de mame singure cu 1 sau 2 copii. Ele o sa iti zica ca vor relatie pentru ca se simt singure si au nevoie de cineva la bine si la rau. Dar adevarul e ca nu o duc asa bine financiar si tot ce trebuie e acel distribuitor financiar sa o ajute pentru a/si creste copilul, facturile si viata de zi cu zi. Viata nu e asa buna pentru unii, altii stie cum o da peste cap.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici eu nu am avut niciodata prietena si numai am 20 de mult

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca-i normal!
Prietenia este optionala. Daca ai chef si vrei iti faci o prietena, daca nu, amani momentul pana ai chef, timp sau nevoie.

| Sofer a răspuns:

Nu e normal.

Răspuns utilizator avertizat
| Goete a răspuns:

Daca prin prietena te referi la iubita, si vorbim despre o fata, e normal ca la 20 ani sa nu fi avut niciodata o iubita. Doar iubiti

| 1997onur a răspuns:

Da frate stai linistit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Nici eu nu am avut până la 20 de ani și poate fi ceva firesc, nu este nimic ieșit din comun

Chiar daca în societate se spune că trebuie să fim toți la fel, de fapt tocmai că nu ești la fel ca ceilalți ar trebui sa te facă mândru

Normalul e doar o preconcepție a societății în care trăim

Eu mi-am început viața sexuală și am avut prima prietenă chiar la 20 de ani și apoi am început să prind încredere în mine, iar lucrurile au decurs natural

Așa că o poți face și tu, mai ales dacă începi să te cultivi și să lucrezi la tine, să te dezvolți personal

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic anormal.
Mai bine sa te cuplezi mai tarziu cand vei avea mai multa experienta acumulata, decat sa te pripești.
Pana atunci, gaseste-ti un loc de munca, fa-ti prieteni si bucura-te de placerile pe care viata ti le ofera.

| GouDidodino a răspuns:

Nu

| Bariel a răspuns:

Important este daca ti ai dorit pana la varsta asta sa ai prietena, atunci da, poti spune ca ai o problema. Daca ti ai pus intrebarea asta intamplator, nu este o problema deoarece nu ti a păsat.

| Aditu94 a răspuns:

Salut,nu e nimic anormal, problema nu e la tine, e in general a societatii. fetele ignora si sunt arogante cu baietii: care nu au avut vreodata o prietena, care sunt virgini si care sunt mai rezervati..anume,evita baietii introvertiti ..acum depinde si de tine si de atractie..majoritate,nu toate sunt pe interes..au pretentii ca un baiat sa fie, tatuat, sa fie cu bani, sa fie in asa fel sa iasa in evidenta..sa fie bine facut fizic.dar sunt oameni si oameni..eu prima prietena a fost la 22 ani.a tinut doua luni. apoi cu urmatoarea s-a intamplat sa imi pierd di virginitatea..bineinteles ca a tinut putin mai mult ca prima. Fetele din ziua de azi cauta sa profite si tu daca esti un baiat care te prinzi repede si nu un pampalau.e clar ca te ignora..Nu trebuie sa disperi, ai 20 ani, iti dau si o melodie pe care sa asculti, specific varstei tale https://www.youtube.com/watch?v=1A6nCZrPA2U. Capul sus, fii optimist si nu inceta din a spera si cauta pana gasesti, nu te da batut. Mult succes

| spionul99 a răspuns:

Eu am 20 de prietene poti sa tii alegi si tu una se iau ca painea calda musca.

| Ultraviolet99 a răspuns:

Nu e normal dar nu e gresit
Capu sus rege