Este normal,fiindca la adolescenti se incepe aruncarea hormonilor si ca sa fie hormonii la nivelul care trebuie, creierul iti da semnale, ca sa ajuti la acest proces vital.
Da.pentru ca in felul asta ajungem sa ne cunoastem corpul.toate persoanele cred ca au facut asta cel putin o data din curiozita.nu este un lucru cu care sa te rusinezi.
La subiectul asta sunt pareri pro si contra. Pe partea religioasa nu e bine, e ceva nefiresc bla-bla-bla.Nu ca as fii impotriva religiei, dar sunt multe lucruri pe care nu ai voie sa le faci si, totusi, "vremurile astea" le face. Pe partea "stiintifica" parerile sunt pro : te ajuta sa te "dezvolti", sa scapi de unele inhibitii, sa te cunosti mai bine, sa te simti mai bine.
Normal crede ca e toata lumea dar eu zic ca nu e normal si e un pacat mare si daca poti incearca sa te lasi.Bft
Pai,intr-un fel nu este bine daca stam s'' o luam p 'partea religioasa,dar parerea mea e ca decat s t culci cu unu si altu,sa sari din flore-n floare...s te arate cu degetu si sa zic am fost cu aia si m-am culcat cu ea si nu stiu ce si lalala, mai bine singurica, nu te stie decat degetu tau...