" Lupu-si schimba blana dar naravul ba' " - o fi el educat, simtit, corect, cinstit, nu asculta manele, face dus in fiecare zi dar tot tigan e.
Dar daca il iubesti nu e nimic rau, felicitari si tot inainte. Tu, trebuie sa fi impacata cu gandul asta!
Noo, soo ubesc un rrom sunt d 6 luni cu el...sh c dk e ajea, c romanii no sunt l fel, pn l urma baietii tot baieti raman, indiferent d ceea c sunt.toot oameni sunt sh ei, sh mai mult sUFELT au iei, chiar daca l un adek, lor l place sa s razbune p cei c le-au facut raw, sunt cateva diferente legate d moral, dr fizic, sh c dk sunt mai bruneti, mie imi place tenul lor, chiar daca yoo sunt km spalacita :d...bafta in contiuare
Eu de mica am crescut cu rromi si am cun de la rromi mici la rromi din clanuri etc si va zic ca sunt oameni de treaba si care isi dau sufletu din ei pentru fam si prieteni asa ca nu e rau sa iubesti un rrom si eu iubesc rrom si chiar m-am gandit sa fug de acasa cu el deoarece ai mei sunt total impotriva sa fiu cu el
Si eu am intalnit o tipa de etnie rroma, si e super doar ca ar fi ceva probleme si ca nu poate fii ceva intre noi pentru ca are anumite reguli si traditii. e foarte educata tipa si inteligenta, dar pacat ca tot incearca sa ma evite. Cand ma intalnesc cu ea incearca sa se abtina de la orice. si imi zice ca in mintea ei ii spune NU iar in inima DA.nu stiu daca se merita sau nu sa incerc pentru ca am citit mai sus ca ei au anumite reguli si nu e nici o sansa de relatie sau etc.
Nu e nimic rau in a iubii un rrom.si eu iubesc un rrom.da nu este deloc usor daca familia nu te lasa.de ex ai mei nici nu vor sa auda, dar pana la urma il iubesc si nu o sa renunt la el.avm impreuna 8 luni dar nu ma jignit niciodata si este foarte atent cu mine.deci pana la urma nu este nimic rau in a iubi un rrom.
Printeso, si eu am aceeasi problema parintii mei nu sunt de acord cu asa ceva dar e un om minunat . Adevarat, corect iubirea nu tine cont de culoare... iubiti`va mult :X
Tiganii sunt doar animale care trebuie muncite pana mor. Vrei sa iubesti un animal?
Si eu iubesc un rrom! Important e prin ce a trecut el in viata.Cum gandeste. daca stie ce vrea.Eu i-am fost alaturi.si am trecut prin multe.Nici nu imi dau seama cum am ajuns sa ne iubim asa mult.acum e barbatul meu.e dornic.sa facem cat mai multe lucruri impreuna.e fericit langa mine si eu langa el! Am trecut toate obstacolele si ne iubim! Asta e tot ce conteaza.
Dar nu toti sunt asa. Tu il cunosti cel mai bine.
Te pup. Bafta!
Are dreptate.O sa te faca sa suferi.E mai greu cu ei.Eu am suferit ff mult.. Nici nu vreau sa imi amintesc.dar ei vad lucru asta.vede cat tragi pentru el.eu plangeam.vedea.se simtea vinovat.ne iertam.vedea cate am lasat de la mine.si isi dadea seama singur ca nu meritam. a fost greu la inceput.dar usor usor a fost bine >:d< acum ma iubeste mult si-a dat seama ca numai eu sunt langa el.E dulce asa. e lipicioss un rrom daca i-ai intrat la suflet gataa! dar adevarat, sunt si rromi.nenorociti! care doar isi bat joc! Sper sa nu ai parte de asa ceva. te pup, sa fii cuminte.
Dupa parerea mea nw e absolut nici o problema...nu conteaza etnia atata vreme cat va iubiti...asa ca atata vreme cat totul e in regula intre voi...nu vad care ar fi pb! multa bafta1
Si eu iubesc un rrom si sunt fosrte ferikita nu as lasa p nimenea sa se bage intre mine si el nici p mama si p tata care nu ar fi de acord dar nu-mi pasa de nimenea tot respectul pentru u
Buna am o intrebare pentru ionella daca era roman nu se intampla l fel? fratilot toti suntem l fel.nu sp.reqnosc sunt sh rromi nesimtiti l fel ca romani de altf. dr mai multi sunt cei care sunt uniti, respectosi, civilizati(ma ref l rromi). acum pentru aanonimm daca t iubeste cu adevarat nu ii asqlta p cei dn jur.con kracteru repet KRACTERU haideti sa nu mai facm asa diferenta ca toti suntem l fel. dc ii privim d sus.nu l iau apararea dr ma supara cand va vad asa d aspri. qn un kz cand un rrom a salvat viata unui om in ciuda faptului ca a cea pers i-a facut numai rau.sh ca el sunt multi alti.PA:*
Sincera sa fiu nu este chiar asa de rau sa iubesti un rrom dar trebuie sa stie sa te aprecieze si sa nu-i peermiti orice.si eu iubesc un rrom si e de treaba dar nu este rrom rrom este romanizadar parerea mea este ca nucont pe cine iubesti importan este ca il iubesti si te iubeste.si sa nu te iei niciodata dupa gura lumii ...pentru ca lumea poate fii invidioasa pe voi.
Si eu iubesc un tigan, nu e nimic rau in asta. Daca sti cum sa ii vorbesti crede-ma ca e cel mai dulce om! Tigani au inceput sa iubeasca mai mult decat romani! " Si un tigan iubeste cu mai multa pasiune decat un roman".
Sti parerea mea e ca nu conteaza ce e atata timp cat el te iubeste si tu il iubesti nu miai conteaza nimic lasa lumea sa vorbeasca ce vrea si ce daca e tigan poate e mult mai de omenie decat uni romani si eu iubesc un tigan si nu imi pasa ce crede lumea despre asta eu il iubesc si. sper ca te-am ajutat
Deci si eu am iubit un rrom,defapt il iubesc in continuare trebuie sa recunosc asta,cu toate ca nu sunt mandra de faptul ca inca il iubesc ,ca inca tin la el dar asta este nu am ce sa fac,mintea zice un lucru iar inima alt lucru.Eu acum iti vorbesc din proprie experienta si sfatul meu ar fii sa te mai gandesti la asta in primul rand TIGANUL TOT TIGAN RAMANE SI IN ZIUA DE PASTI,asculta pentru ca si mie mi se zicea acelasi lucru iar eu nu ascultam tratam sfaturile cu indiferenta,ca nu este asa ,ca nu au dreptate si le ziceam ca am sa va demonstrez ca nu e adevarat am sa demostrez ca nu toti tiganii sunt la fel.Am umblat o perioada buna cu rromi incepusam sa ii cunosc destul de bine stiam despre fiecare in parte cate ceva.Intr-o zi apare cineva nou in mica noastra gasca ca sa zic asa,la inceput nu i-am dat importanta eu fiind o persoana mai dura,o persoana care nu da importanta la toti ,o persoana mai indiferenta de fel ,o persoana mai pretentioasa la alegerea prietenilor sa zic asa, ma uitam la el de sus si il tratam cu indiferenta,mii se parea o persoana increzuta,prost crescuta ,era prea plin de el, nu vroiam sa am tangente cu el in fine ,nu l-am bagat in seama.Dupa o vreme iesim ca deobicei cu totii ,ne distram ca deobicei, apoi vine unu din gasca(„I")la mine si imi spune ca doi din ei vor sa stea cu mine (nu era noul venit) si m-a pus sa aleg pe cine vreau pe „ X" sau pe „ Y" eu ca sa fiu fata cu obraz sa nu refuz din prima am zis ca ma mai gandesc,atunci imi placea de un baiat era dragut(nu era rrom) nu aveam nici un gand sa ma combim cu altcineva in afara de acel baiat.Vine si ziua urmatoare,ziua in care trebuia sa dau raspunsul bineinteles ca am zis NU.Nu pot sa zic ca nu am fost respectata de ei(tiganii) din contra se purtau cu totii foarte frumos cu mine nu aveam probleme,ma vedeau ca pe o fata respectabila,cuminte,stiam sa ma comport nu fumam,nu vorbeam urat,aveam un prestigiu ok,eram la un liceu foarte bun ,la un profil bun etc .Am uitat sa mentionez faptul ca in tot acest timp incepusem sa simnt ceva pentru NOUL VENIT,asa apoi altcineva(„V") din gasca a venit la mine si a zis ca vrea sa discute ceva cu mine am zis bine ascult,ma intreaba daca m-am gadit la ce raspuns am sa ii dau celeilalte persoane(putin incurcata treaba)nu stia ca eu ii detesam deja un raspuns,intre timp NOUL VENIT(o sa ii spun „G")auzind discutia ma intreaba acelasi lucru iar eu am raspuns acelasi lucru NU,el foarte entuziasmat sare dupa banca era fericit si imi zice bravo ma felicita,eu atunci raman masca,fara cuvinte nu intelegeam nimic absolut nimic eram confuza, in fine mai ramasesem decat cativa: „V" , „Y" , „G" si inca o prietena de a mea, am plecat sa ne plimbam, am mers intr-un parculet si in drum spre acel parculet „V" m a intrebat daca vreau sa stau cu „G"(noul venit) ca ii place de mine, dar lui sa ii spun direct nu pe ocolite cum am facut cu ceilalti,iar eu cu un zambet in coltul gurii spun cu un ton rastit si foarte sigura pe mine ca NU, cu toate ca in inima mea ziceam da,dar nu stiu parca in mintea mea ceva imi spunea nu ,ceva ma retinea si nu imi da voie sa spun da,oricat de mult inima mea ar fi vrut sa spun da, eu spuneam nu pentru ca asa simnteam eu ca e bine.In fine an aceea zii ne am apropiat foarte mult unul de altul am comunicat mai mult,iar inima mea parca din ce in ce batea din ce in ce mai tare la fiecare cuvant pe care mi-l rostea fiecare gest pe care il facea ma simnteam minunat alaturi de el,vroiam sa stau toata seara numai in compania lui.Apoi seara pe la 1 am ajuns acasa am intrat pe mess am vorbit pe mess cu „Y" si imi da la un moment dat id-ul lui „G" ,eu orgolioasa de fel in gandul meu ce? ,cum sa iau eu id-ul?,si ii zic lui „Y" ca ce sa fac eu cu id-ul lui,ca nu am ce sa fac,pana la urma il iau si incepem sa vorbim defapt el incepe,ma ia cu dulcegarii dalea ieftine ce faci frumoaso chestii dastea pe care inainte daca mi le zicea cineva ii dadeam verde imediat,dar lui nu ,nu i-am zis nimic.Vorbim ,vorbim noi iar la un moment dat imi zice El:auzi ionella dar tu stii ca mie imi place de tine?,cand am citit am ramas masca asa direct ,i-am raspuns: da? el imi raspunde:da Eu: pff… iar El:pff.nu-i loc nu? Iar eu:cam asa ceva(inca simnteam ceva si pentru baiatul acela dragut dar numai simnteam la fel si nu stiam ce alegere sa fac eram confuza foarte confuza,numai stiam ce se intampla cu mine nu ma mai recunoasteam, parca nu eram eu).El se tot tinea dupa mine venea la scoala impreuna cu prietenul lui cel mai bun „Y" care si el la randul lui vroia sa stea cu mine si pe care il refuzasem,ma suna ,prietenul lui imi tot zicea ca vine pentru mine si chestii dastea tot batea apropouri,o vreme a tinut o asa eu il placeam din ce in ce mai mult, plecam de la scoala, chiuleam toata ziua ca sa ies pe afara si sa stau cu el bineinteles impreuna cu o prietena de-a mea ,eram fericita cand eram cu el,la un moment dat i se luase sa se tot tina dupa mine,nu prea ma mai suna pe mess numai intra nu prea mai statea langa mine,iar eu eram furioasa ma deranja lucrul acesta si parca asta ma facea sa tin din ce in ce mai mult la el,parca il doream mai mult decat il doream inainte si ma deranja faptul ca renuntase ca nu se mai tine dupa mine.Numai rezistam sa nu il mai vad ca se tine dupa mine si mi am zis gata numai trebuie neaparat sa stau cu el ,trebuie sa vorbesc cu el,dar iar inima imi spunea ceva iar mintea altceva,nu puteam pur si simplu nu puteam.Apoi intr-o zi ne gandim sa dam un chef intre noi sa ne mai distram,in sfarsit am pus noi bani am luat acolo de toate de mancat ,de baut,aveam muzica, aveam tot ce ne trebuia,prietena care venea cu mine mereu ii placea de unul din baietii de acolo ,era innebunita dupa el,si am inceput noi sa dansam pe acolo am si baut de ce sa nu recunosc, defapt asta este un defect al meu si bineinteles am uitat sa mentionez ca ma apucasem si de fumat ,asa sa continui am baut si fara sa imi dau seama prietena care era cu mine s a imbatat a vorbit cu baiatu’ ala ,ala i-a zis in fata ca nu ii place de ea , ca nu este genul ei chestii dastea ,aia a inceput sa planga si din plans apoi s a facut praf s a imbatat,nu a mai stiut de capul ei,pur si simplu nu stiam ce sa ii mai facem,eu trebuia sa fiu acasa la 11:30 se facuse 12 ceasu iar ea tot nu isi revenea,pur si simplu nu stiam ce sa mai fac ca sa-si revina nu puteam sa o las singura acolo,era inconstienta pur si simplu statea intinsa dormea nu vorbea cu mine,vorbea cu oricine altcineva numai cu mine nu,am inceput sa plang cand am vazut-o in starea aia,mai ales cand vedeam ca nu vorbeste ca nu zice nimic,plangeam intr-una ,bineinteles ca toti imi ziceau stai linistita ca nu are nimic ,unul din baieti m-au acuzat pe mine ca numai eu sunt de vina ca e ea asa,ca era prietena mea si trebuia sa am grija de ea,dar ce era sa ii fac eu …atunci m-am simtit foarte prost plangeam din ce in ce mai tare,imi ziceau sa ma linistesc ca nu sunt eu de vina ca si-aturnat ea in cap,apoi vine „G" ma ia in brate si ma tine strans,si nu imi da drumu parca simteam ca pluteam, ma simteam minunat ma facea sa uit de tot,si imi zicea numai plange stai linistita nu esti tu de vina stai calma gata.M-am mai calmat m-am dus la prietena mea s ao ajut sa ii fac ceva sa se trezeasca pentru ca eu trebuia sa fiu demult acasa si ceasu era deja 1 in sfarsit am reusit sa o trezim, am dus o acasa cu taxi-ul, am ajuns acasa m-am certat cu mama am mai si luat doua palme pe spate,in fine asta nu are importanta.Ziua urmatoare ma simnteam groaznic ma durea capu,ma durea stomacu nu mancasem nimic si spatele ma durea,eram praf,intru pe mess seara pe la 7 si era el pe mess „G" il intreb daca iese iar el zice ca nu ca nu poate.In sfarsit iesim noi pe afara cu prietena mea cu tot si iar dam chef,bineinteles ca prietena mea nu a mai baut .Eu tot insistam sa vina si „G",ii spuneam lu’ „Y" cheama-l si pe „G",hai cheama-l,ala nu intelegea de ce tot insistam,apoi m-a sunat sora prietenei,o alta prietena de-a mea ,eu fiind singura acasa sa vina la mine sa bem,eu nu am vrut apoiam zis ca da,dar eram putin cam ametita si eram putin ratutita nu stiam ce sa fac i-am zis ca da ,apoi ca nu,ea sa suparat,in fine,astia vroiau sa vina la mine acasa ca aflasera ca eram singura iar eu nu am vrut,s-au suparat pe mine pana la urma i-am luat pe „X", „Y" ,pentru ca ei ma adusesera acasa,plecasem de la petrecere fara sa anuntam nimic,si au stat pe la mine cam o jumătate de ora apoi suna „I" (fiind cel mai cu capu pe umerii dintre toti cel mai mare dar si cel mai intelept sa zic asa din gasca mea de rromi)si si-a dat seama ca sunt la mine atunci s-a suparat pe mine pentru prima data ,atunci a fost prima mea cearta cu ei ,a zis ca sunt neserioasa ca daca nu imi face placere prezenta lor puteam sa spun si chestii dastea,mi-a zis multe lucruri care m-au facut sa ma simnt aiurea ,nu m-a jignit sau mai stiu eu, dupa ce a plecat „X" si „Y" eu am vorbit cu „G" la telefon si plangeam si ii explicam si ziceam ca numai ies cu ei ca numai vreau,el incerca s ainteleaga la ce ma refer nu intelegea,vroia sa ma sune eu nu ca plangeam,pana la urma ajung aia („X", „Y", „I")iar,inchid messu sa nu vada ca vorbeam cu „G" sa nu cumva sa banuiasca ceva.Pana la urma le-am spus ca mi place de „G" astia cand au auzit au ramas masca l-au sunat pe „G" i-au spus ca mi place de el ,eu i-am lasat apoi au plecat.Era cam 4 dimineata atunci m-a sunat eram moarta de somn „G" si am vorbit de la 4 pana la 7 la telefon,am povestit despre fiecare in parte,a fost frumos,eram foarte fericita.Seara urmatoare iar chef ,nu mai vroiam sa ma duc s-au rugat de mine cam o ora pana la urma m-am dus,a fost si „G" atunci dar tot nu era apropiat de mine,ma asteptam sa fie altfel dupa seara aia in care am vorbit am povestit multe despre noi,nu a fost asa, „X" si „Y" nu prea vorbeau cu mine se uitau la mine urat mai alex „X" parca ma manca din priviri,se uita cu o ura.pana la urma mi-am laut inima in dinti si l-am invitat la dans am facut eu primul pas am zis GATA! Trebuie s afac ceva.am dansat impreuna,si pana la urma ne am combinat.Eram fericita super incantata,apoi m-a dus acasa impreuna cu „Y" prietenul lui cel mai bun care era suparat pe mine de cand aflase ca mie imi place de „G",pana la urma i-a trecut.Totul era minunat,se comporta super cu mine nu aveam ce sa ii reprosez.a fost asa o perioada …pana cand intr-o zii trebuia sa mergem undeva eu am zis ca nu merg ca nu am simnteam bine s au rugat de mine eu am zis nu si imi spune prietena mea ca atunci a zis lasati –o ma in pe**a mea nu va mai rugati de ea…cand am auzit am ramas muta,imi venea sa plang ,nu mi venea sa cred,atunci i-am zis l-am intrebat si mi-a raspuns:nu ti am zis tie iar Eu dar cui iai zis? El:vorbim mai incolo…atunci mi am dat seama ce fel de persoana e cu adevarat dar mi am dat seama prea tarziu,facusem prostia de a ma culca cu el (o singura data,fiind virgina).Am stat suparata,si la un moment dat vine la mine si ma intreaba daca mai sunt suparata.m-am uitat la el si i-am zis nu,pur si simplu nu puteam incepusem sa tin prea mult la el nu puteam sa zic da,si stiam ca nu e bine,si aici mi am dat seama ca numai eram eu ,ionella cea dura,cea pretentioasa ,orgolioasa ma tranformasem intr-o proasta,ma juca pe degete cum vroia el,iar eu ii acceptam toate astea,eram intr-o zi pe jos prin vale pe la ei,si trebuia sa ma duc acasa ,si lui ii era lene sa ma duca acasa si ce sa gandit sa joace poker si care pierde ala ma duce acasa,m-am simtit ultimul om de pe planeta atunci,ok nici o problema i-am inghitit si asta pana la urma ,am trecut si peste asta,numai trimitea mesaje nu ma mai suna nimic,ii dadeam mesaje nu rapsundea la mesaje apoi nici eu nu l-am mai sunat ,nu i-am mai dat mesaje nimic, apoi seara cand am iesit pe afara si era si el acolo, am ramas singuri,ma trage la rapsundere ca eu numai stiu sa dau mesaje nimic, atunci i-am raspuns ca din moment ce tu nu binevoiesti sa raspunzi macar la un mesaj sa nu ai nici o pretentie de la mine,mi s-a luat sa te tot sun sa iti dau mesaje ca proasta si pe tine sa te doara in c*r ce crezi ca eu sunt proasta ta(pe un ton ridicat)iar el pe un ton dur,numai ridica vocea la mine ca poate te si plesnesc,iar eu cand am auzit asta am inceput sa fac mai rau si i-am zis, hai da imi mine sa te vad te tine,pana la urma nu a dat,dar nici mult numai avea,atunci chiar m-am convins ce fel de persoana era.Vroiam sa ma despart de el ,plangeam si imi ziceam ca numai suport gata vreau sa scap de el,dar imi era si frica totodata nu stiam de ce.Am vorbit cu „Y" si mi-a zis ca sa nu ma despart eu de el ca o sa iasa urat ,sa il las pe el sa se desparta de mine…am ascultat sfatul lui si asa am facut.Nu am mai iesit pe afara , nu i-am mai trimis mesaje nici el mie,si plangeam pentru ca vroiam sa il vad,imi era greu fara el,pana la urma nu am putut sa ma despart de el,am cedat l-am sunat am vorbit am iesit.Cateva zile m-ai incolo eu trebuia sa ma duc la majoratul unei prietene,nu am putut sa ma duc impreuna cu el pentru ca numai putea fata aia sa il ia,in sfarsit eram impreuna cu fata aceea de se imbatase in seara aceea cand ma suna ei toti si imi spun ca vin si ei pe sus pe la noi am zis bine nici o problema va astept,au venit si au stat putin.Apoi eu ma gandesc sa plec de la majorat ma plictisisem fara el vroiam sa fie cu mine,si m-am gandit sa plec,l-am sunat si i-am zis ca vin si eu acolo unde sunt ei,prietenei mele nu i-a convenit ca plec, s-a suparat si apoi a iesit afara si a inceput sa strige in gura mare ca sunt zdreanta(ii povestisem ca ma culcasem cu el „G")si ea a ajuns la concluzia ca sunt curva,deh astea sunt prietenele in ziua de azi nu ai ce sa le faci,am alergat sa o bat,dar a fugit sus unde era majoratu si nu am vrut sa ii stric majoratul colegei si am plecat.Atunci in ziua aia a avut grijă de mine cum nu a avut niciodata,iar eu i-am spus tot ce aveam pe suflet tot ce nu imi convenea la el.Totul a fost ok vreo cateva zile apoi imi trimite prietena asta a mea o conversatie pe mess intre ea si „G" in care El o intreaba pe ea:auzi am auzit ca lu ionella in place viata,am auzit ca ii place sa se f*ta,adica ca e curva?(eu facand o o singura data cu el atat si fiind si virgina)ia prietena mea ii raspunde:ca nu stiu ca nu am stat la cu*u ei sa vad ,dar eu stiu ca tu ai fost primul.A doua zii vorbesc cu prietena asta a mea si imi spune ca intra mereu pe ea pe mess ca vbeste cu zana cu ea,ca ii zice te iubesc,adica eu m-am certat cu ea pentru el practic ca din cauza lui si el ce face?I-am zis ca daca are ceva sa intrebe ,el a zis ca nu,apoi i-am zis ca doar eu sunt in masura sa ii raspund,si i-am zis ca stii foarte bine la ce ma refer,a evitat subiectu ca si data trecuta a zis ca ii este rau.nu-i nimic ok.am lasat asa…asta a fost picatura care umplusese paharu numai rezistam se stransesera prea multe…nu l-am mai sunat ,apoi cand am iesit l-am tratat cu indiferenta ,l-am pupat in scarba.si pana la urma ne –am despartit …adica el a vrut in ziua aia.am plans m-a durut dar asta imi doream si eu,pentru ca numai mergea,il tineam pe tigari pe toate cele,si el isi batea pur si simplu joc de mine.Apoi am inceput sa aud vorbe ,imi spunea „Y" ca spunea la toti pe acolo ca nu am fost virgina ca cica a intrat „ca cuiu incins in cascaval".I-am zis ,am vorbit cu el,si l-am intrebat ca de ce face asa? ca stie foarte bine ca am fost,mai ales ca sa si vazut pe saltea ca a ramas sange,el a zis ca stie ca am fost in fine.Apoi s au intors toti inpotriva mea s-au dus toti la o prietena dea mea si i-au zis ca nu am fost virgina,si au spus multe cacaturi care nu erau cu adevarate si care ma dor,si sunt furioasa pe mine pentru ca oricate mi ar fi facut nu pot sa il urasc tin la el ,nu am ce sa fac asta este viata,mai nou acum spune ca eu l-am rugat sa spuna ca sa patat cearceafu(care era defapt saltea),iar eu nici macar nu stiam ca s-a patat pana nu a spus „Y".
Poate o sa citesti povestea mea si o sa inveti ceva din ea, oricum TIGANUL TOT TOGAN RAMANE ORCE AI ZICE ORCICAT DE BINE S_AR COMPORTA SI ASA MAI DEPARTE.poate ca si eu am gresit ,poate ca si eu i-am cantat in struna prea mult,asta e,din fata dura care ma stiam am ajuns….asta-i viata
Si acum le dau dreptate persoanelor care imi ziceau ca nu e bine ca tiganu tot tigan…nu am ascultat acum…suport consencintele…
ACEASTA ESTE POVESTEA MEA SPER SA AI RABDARE SA O CITESTI.sper sa tragi niste invataminte de aici.AI GRIJA CU CINE TE INCURCI!