| bibilica_6648 a întrebat:

E chiar atat de aiurea daca m-as avanta sa am o relatie cu un barbat insurat?
Ne-am cunoscut in 2008 (desi stam in acelasi cartier). Stiam ca este insurat dar nici prin cap nu-mi trecea mie atunci s-ar putea sa fiu pusa intr-o astfel de situatie.
Din 2008 pana acum 3 saptamana decat ne salutam, poate se mai oprea sa ma intrebe ce mai fac. dar atat! Eu de vreo luna m-am despartit de prietenul meu iar el stia...pentru ca i-am povestit ce s-a intamplat.De atunci face ce face si gaseste pretexte sa ma sune, sa ne vedem macar "intamplator", sa discutam despre proiectul in care suntem implicati, dar am crezut (pana ieri) ca mi se pare mie.
Ieri m-a invitat sa iesim undeva, desi este insurat si are si un copil mic.
Am acceptat si m-am dus. Dupa ce am ajuns in locul repectiv nu mare mi-a fost mirarea sa-mi spuna ca vrea sa avem "o relatie".
Totusi, in sinea mea ramasesem destul de socata pentru ca e ceva ce nu-mi explic : eu nu m-am schimbat fizic deloc fata de 2008 sa zici ca asta ar fi fost un motiv, de ce nu a incercat atunci? de ce tocmai acum? Semne ca mi-ar place mie de el nu i-am dat. Nu stiu cum sa-mi explic ce se petrece in mintea lui.
Stiu... ce vrea el in primul rand implica sex dar totusi ma intreb, e posibil sa fie ceva mai mult in gandurile lui?
Am intrat in jocul lui si i-am spus ca sunt de acord sa avem o relatie, ca nu ma deranjeaza, mi-a zis ca o sa ma caute numai el, eu sa nu-l sun si chestii de genu.
Ieri chiar eram horatara sa intru pe bune in chestia asta.
Acum vreau sa ma razbun oarecum.Adica sa-l fac sa dispere dupa mine si apoi sa-i zic sa nu mai ma caute niciodata. Dar nu stiu cum sa fac asta.
Ceva idei bune?
Poate ca suna cam aiurea dar cam asta vreau sa fac...

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu are rost sa-ti bati capul cu o ''razbunare''... el e un infidel, afemeiat, care isi va lua partea la un moment dat! Toti platim astfel de greseli!

Eu zic sa nu ii mai raspunzi la telefon si gata! Oricum o sa-si caute alta in secunda 2!

| clauss a răspuns:

Am iubit si eu o femeie maritata si cu un copil, chiar stateam cu orele la telefon noaptea cand era el la munca, sfatul meu e ca el nu vrea decat sex, te vrea ca amanta mai ales ca esti sg si eu zic sa te retragi acum si lasa l sa si continue viata, id meu si mai vb poate te ajuta clauss_o8

| Damian a răspuns:

Pune-te in locul nevestei lui, tie ti-ar convine ca barbatu tau sa se sexeze cu altele?

| Miauti a răspuns:

Sti eu consider o femeie care se duce dp unu insurat tarfa dupa sex si dp bani (in cele mai multe cazuri). Si dupa ce a vazut ca nu mai sta cu ea, gata razbunare.

Deci mai analizeaza odata ce ai vrut.

| darrio2007 a răspuns:

Cum adica? Ai fost de acord prima data si acum vrei sa il faci sa dispere dupa tine? Esti vreo Pamela Anderson? Mare e gradina domnului.Cati ani ai fato? Prea multi nu cred.Refuzai de la inceput si gata, adio.

| sdfgsdf a răspuns:

Eu zic sa renunti, ai putea sa distrugi o familie si nu se merita... happy

| Alexandra97_6666 a răspuns:

Imbracate si tu mai...provocator sau haine transparente. ceva de genul...