anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E chiar atat de grav sa am o relatie cu un barbat casatorit atata timp cat am stabilit ca nu vor fi sentimente?(sunt fata)
Faza e ca deocamdata nu s-a intamplat nimic intre noi...doar ce mi-a vorbit despre faptul ca ar vrea sa aiba "o relatie" cu mine.Asta se intampla ieri...tot ieri(mai mult ca un test) i-am zis ca da, accept.
Chestia ce ma mira e ca nu pot sa-mi dau seama de cand are el gandurile astea...si de ce tocmai acum.Ne cunoastem din 2008 si tocmai ca in acea perioada am petrecut foarte mult timp impreuna "uniti" de proiectele in care eram implicati atunci. Din 2008 pana anul asta ne-am mai vazut, am mai vorbit dar nu mi-a dat niciodata de banuit nimic pana acum.De la un timp incoa'( sa zic de o luna) parca incerca sa gaseasca motive ori sa ma sune ori sa ne vedem macar "intamplator"sau cu treaba. De ce acum si nu in 2008? Ca eu nu m-am schimbat fizic de atunci pana acum si nici nu i-am dat de inteles ca ma dau la el sau ceva de genu.
Suna patetic si revoltator pentru unii dar ma intreb ...pe langa faptul ca isi doreste "sex", e posibil sa sa simta ceva mai mult?
Eu i-am facut pana acum jocul in sensul ca. i-am zis ca nu ma deranjeaza chestia asta, ca nu ma supar daca nu ma suna zilnic, mi-a spus nu-l sun eu.
Ieri eram hotarata sa fac chestia asta, sa intru de tot in jocul lui.Astazi nu mai sunt la fel de hotarata. m-a sunat de 3 ori nu i-am raspuns.
As vrea sa-l fac sa dispere dupa mine si apoi sa-i zic sa nu ma mai caute niciodata.
Ceva idei imi dati?

6 răspunsuri:
| 80Cris a răspuns:

Daca te bagi in gura lupului s-ar putea sa te manance...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mult ca sigur nevasta nu il satisface destul si isi cauta o amanta... Poate oi parea tu mai "disponibila" si domnul e disperat.
In locul tau, eu mi-as vedea de treaba mea. In mintea mea, statutul de amanta este unul josnic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezit-ti de viata cu barbati liberi...relatia asta nu te va face fericita, oricum. Esti libera sa traiesti frumos cu tineri la fel de liberi ca tine, fara sa ai batai de cap si probleme pe constinta de orice fel...

| tarziu a răspuns:

Esti femeie... voi ar trebui sa aveti in sange chestia asta

| Flory_8560 a răspuns:

Parerea mea... femeile care umbla cu barbati insurati se numesc curve, o femeie care se respecta nnu ar face asa ceva

| adrian_3467 a răspuns:

Nu ai nici o relatie? Iti doresti SEX fara obligatii? GO ON. Asigura-te ca treburile sunt intelese de la inceput si nu va implicati la mai mult de atat. Este mai OK sa ai sex fara obligatii cu 1 singura persoana decat sa incepi sa ii racolezi unul cate unul...Sexul devine mai placut asa cand va cunoasteti big grin
Succes si tine-ne la curent happy