Nu chiar. Daca i-au o fata care deja are un trecut incarcat la.„sex" mi se va parea ciudat pentru ca de ce sa iubesc ceva, care a fost f. tuta si lasa- ta de mai multi? Parerea mea.
O femeie este mult mai mult decat un himen, integru sau nu. Barbatul care te va iubi cu adevarat nu va fi interesat de acest aspect. Stiu ca exista barbati care isi doresc iubite virgine si, pe unii ii inteleg. Daca ai o iubita de 17 ani, sigur ca te miri daca nu e virgina si te intrebi de ce s-a grabit cu inceperea vietii sexuale. Daca ai cunoscut-o la 25 de ani, nu mai esti atat de mirat.
Cred ca intr-o relatie, cheia este sinceritatea de la inceput si totala in privinta fostelor relatii sexuale. Nu cred ca exista un barbat nebun care sa nu intelega ca femeia de langa el a avut o relatie in care s-a daruit. E mai complicat pentru femeile care au avut mai multe relatii, care au umblat din floare in floare. Dar pana la urma, asta e o alegere si fiecare si-o asuma si traieste cu ea.
Crede-ma, nu e cazul sa te temi ca, nefiind virgina, nimeni nu te va iubi niciodata. Se va gasi barbatul pentru care sa fii atat de importanta incat virginitatea ta sa nu conteze prea mult.
Barbatii in general au impresia ca daca o fata este virgina il va iubii mult mai mult, dar te asigur ca daca nu alegi cu grija barbatul o sa suferi de 100 de ori mai mult. Iti dau un sfat inainte sa alegi barbatul cu care vrei sa incepi, asigurare ca e cel potrivit, nu vreau sa patesti ce am patit eu. Ai grija si sper sa faci alegerea buna si sa fi fericita scumpo.pup
Ca sa se poata mandrii in fata prietenilor lor ca el a fost primul care a dizvirginato ca sa o poata lasa dupa aia sa le demonstreze ce tare e el.
Nu,nu e.Doar proştii şi orgolioşii zic că este.Important e persoana, felul ei de a fi.Normal că şi faptul că ea e sau nu virgină o să îşi lase amprenta pe caracterul ei, dar nu foarte mult.
anonim_4396 întreabă: