Buna. am trecut si eu prin asta. acum imi place chiar de 2 baietii. simt k numai pot. primul e in clasa cu mine. si stie ca il plac. si din cate vad nu`i pl de mine faza e. k se da la prietena mea. si pana sa stie ca imi pl de. el. m`a intrebare daca ii fac lipeala cu ea` m`am simtit oribil. si celalalt baiat. e in scoala cu me e a8`a.si nu stie ca il plac. k nu avem tangente. nici buna nu ne dam . e supper naspa. sper sa nu ti se intample si tie... asta!
Toata lumea trece prin asa ceva. Nu cred ca exista om in lume care sa nu treaca prin asa ceva si cine spune ca nu e un mincinos
Cred ca in 99% din relatii m-am confruntat cu asa ceva. Nu cred ca exista cineva care sa nu treaca. SI hai sa iti mai spun un secret: Intr-o relatie, intotdeauna cineva va iubi mai mult decat partenerul.
Chiar si in momentul de fata trec prin asa ceva.dar gandeste te ca el nu te merita, pune mana pe carte e cel mai bine asa.
Oooo da, e naspa
Am trecut, si a durat vreo 5 luni,dar dupa s-au schimbat planurile si a devenit impartasita,dar cu greu
In fine, ai grija cu chestia asta, poti suferii enorm
Remusopen întreabă: