| LikeNobodyElse a întrebat:

E cineva din valceaaa? Sau din judet care are catelusi? as vrea si eu un pui de pichinez asa cu par mai lung.

10 răspunsuri:
| GregHouse a răspuns:

In primul rand, este pechinez, nu cum ai spus tu. Transliterarea inapta a romanilor de la fosta capitala a Chinei, Pekin.
In al doilea rand, daca vrei un caine adevarat, ia-ti un Doberman, Rotweiller sau Ciobanesc german.
In al treilea rand, nu-ti lua caine. Te vei plictisi sa ai grija de el si costa prea multi bani pentru cate necazuri aduce. Ia-ti un peste sau un papagal mut. Sau daca te pacalesc tiganii din targ si vezi ca stie sa vorbeasca (ma rog, nu te-astepta sa zica buna ziua, in cel mai fericit caz sa faca zgomot ca un porc diabetic sau care a baut 2 litri de vin si inca n-a adormit), un geniu a inventat banda adeziva. E magica in situatii critice, dar cu cioc!

| LikeNobodyElse explică (pentru GregHouse):

Pekinez in finelaughing mai cont?,. 1, acum sunt in Italia si am papagali dar nu mi plac laughing nu ma pot juca cu ei, 2. nu vreau caini din`astia mari k oricum stau la casa in tara tongue, vreau unu mic tongue.

| Popcorncubranza a răspuns:

Am eu o idee mai buna! Cautati la categoria de hobiuri si animale straight face

| LikeNobodyElse explică (pentru Popcorncubranza):

Nu gasesc... poate in alte orase

| Popcorncubranza a răspuns (pentru LikeNobodyElse):

Eu ma refeream sa intrebi la categoria potrivita -_-'

Am intrebat.dar din cate observ eu laughing) la dragoste si sex sunt cele mai vizualizate oh go on

Eh... intr-adevar sunt cele mai vizualizate da' totusi

happy am intrebat si acolo

Am priceputwinking oricum, succes in gasirea unui pekinez

Multumesc happy