| Utilizatoare123 a întrebat:

E ciudat ca imi doresc casatorie, dar fara copii? Oare mai sunt barbati care doresc acest gen de relatie? Copiii imi plac, dar consider ca sunt o mare responsabilitate si de fel sunt foarte perfectionista si pun presiune enorma pe mine. Nu as vrea sa fac copii "doar ca sa fie". In schimb, casatoria mi se pare o alegere buna pentru ca iti da senzatia de familie, altfel faci planuri, daca se imbolnaveste cineva, in cazul in care nu ai parinti, sotul e cel care e primit la sectie etc. Ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu, nu e nimic ciudat, există și bărbați ca tine care nu își doresc copii, fi sigură de asta. Pur și simplu este alegerea fiecărei persoane în această privință.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e ciudat, sunt multe cupluri fara copii. De asta si natalitatea e pe minus.
Poate te mai razgandesti pe parcurs, cat iti ticaie ceasul biologic.
Nu exista vreun manual pentru parinti, sa stii.
Daca te uiti in jurul tau cu atentie, iti dai seama ca vei face o treaba foarte buna ca parinte, in comparatie cu multi altii.

Oricum, nu doar tu il vei invata si educa pe copil. Vei avea multe de invatat si tu de la copil. Vei intelege cand vei fi parinte.

| darrio2007 a răspuns:

Nimic ciudat in ceea ce-ti doresti. Numai că viitorul partener sa fie de acord cu tine.