| iulian022 a întrebat:

E ciudat sa am fantezii gay si totusi sa am relatie cu o fată? ..Mai este cineva cu chestii de genul?laughing)

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In adolescenta, cand descoperi sexualitatea si apar erectiile spontane la tot felul de stimuli vizuali, ai impresia ba ca esti gay, ba ca esti normal si totul datorita imaginatiei bogate si a lipsei de experienta sexuala.
Mai tarziu, cand esti suficient de matur si ai cat de cat experinta sexuala cu fete cat si cu baieti, realizezi ce esti si stii ce vrei.

| 3824060673 a răspuns:

Ce te strigă unu' sau mai mulți ori cum te strigă contează mult mai puțin că te pitești și tot o comiți. Totul ține de ce vrei să fii, să simți, să trăiești, să suferi. Unii credeau că dacă suferă după una nu va fi la fel și cu unu'. Acum problema este cât de agresiv vrei să fii penetrat, câte șanse ai să scapi și de ce gâtu m...i nu îți porți mândria la loc de cinste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu am patit-o, nici in adolescență nici acum.

Aceste fantezii apar de regula in adolescență datorita confuziei pe care o au tinerii cu privire la sexualitatea lor dar asta nu inseamna ca sunt neaparat gay sau bisexuali.
O contributie o au si filmele erotice sau imaginile vizuale explicite.

| Mareanu a răspuns:

Da frate, si eu, ma gandesc la pompieri in sala de mese

| SVEPUATA a răspuns:

Calcate-ar duba de la Delaco

| StefanIlAreMare a răspuns:

Sa ti moara calul in grajd, asta e ne raman noua mai multe femei

| Elliesexy91 a răspuns:

Eu sunt mai grav decât tine. Sunt crossdresser. Putem vorbi pe Kik dacă dorești. Elliesexy91.