Daca stiai ce are de gand sa faca prietenul iubitului tau cum ai putut sa accepti sa mergeti acolo? Ce fel de prietena i-ai fost? Nu e dreptul meu sa te invinovatesc, dar imi pare chiar rau pentru voi.Nu prea cred ca iubitul tau a vrut sa faca o gluma, nu se glumeste asa.
Mi se pare absolut evident ca baietii pregatisera un mic viol in grup. Ma rog, intr-o anumita masura viol, dat fiind ca voi chiar n-aveati ce cauta acolo cu ei, tinand cont ca probabil nu-i prea cunoasteti. Nu stiu daca prietena ta a ramas insarcinata, e posibil. De asemenea e posibil sa fi luat o boala cu transmitere sexuala. Eu va recomand sa mergeti la politie, dar daca voi nu vreti, inseamna ca intr-u anumit fel nu a fost chiar viol/tentativa de viol, ci ca va doriti genul asta de intamplari.
Buna, off Doamne ce nebuni... din pacate sunt sanse ca ea sa fi ramas insarcinata daca s-a terminat in ea si daca cumva era intr-o perioada fertila, dar nu imi vine sa cred ce oameni...
Deci ceea ce a facut prietenul iubitului tau e groaznic si cred ca totusi ar trebui sa fie dat la politie pentru. o asemenea fapta. Dar ce prieten ai tu care e prieten cu un asa gunoi? Poate iti facea si tie asa, dar totusi s-a oprit cand te-a vazut asa speriata sau s-a gandit la consecinte, sau e posibil sa fi glumit doar dar nu prea cred. POate asta a fost planul lor, prietenul tau cu tine sa o faca iar individul acela cu prietena ta, incalificabil gestul lor!
Eu zic sa fi alaturi de prietena ta, dupa parerea mea eu zic sa il lasi balta pe prietenul tau chiar daca nu ti-a facut rau, dar cu asa prieten e posibil si el sa fie la fel, in plus astfel de glume nu se face, mai ales cu persoana iubita.
Deci, pe viitor sa nu mai aveti incredere, ca vezi tu...pana si persoana iubita, in care ai mai multa incredere iti face rau cand nici nu te astepti, cien stie, poate prietenul tau avea si el de gand sa faca prostia care a facut-o prietenul lui.
Luati masuri si acel individ sa fie luat la raspundere; ajut-o pe prietena ta sa isi cumpere pastila in maxim 72 de ore ca ar fi pacat sa ramana mai ales printr-un viol... ce varsta aveti?
Sincer, cred ca nici prietenul tau nu e mai bun.
Clar ca ai scapat de un viol, dar prietena ta nu!
Macar ai decenta si ajut-o cu bani de pastila
Da-i papucii urgent iubitului ca data viitoare nu mai scapi
Daca era atat de cuminte nu avea prieteni care forteaza fetele!
Mi-e scarba de ei!
Puneti mintea TU la cotributie.
Daca nu te-a violat, crezi ca nu o va face?
Nu fi Proasta, cum a zis el , despartate IMEDIAT.
Poate sa te violeze si pe tine, nu se stie.
Si macar ajut-o cu bani de pastila...doamne.ce nenorociti.
"Prietenul la nevoie se cunoaste"! Ma mir ca te mai poti numi prietena ei. Urat din partea ta!
Macar procedeaza de acum inainte corect, daca mai exista o farama de omenie in tine si convinge-o sa le spuna parintilor.Nu mai conteaza ce se va intampla cu amicul ei, tu oricum nu vei pati nimic, dar e importanta sanatatea ei(trebuie sa mearga la medic neaparat). Imagineaza-ti ce viitor va avea daca a ramas insarcinata sau mai grav, daca a fost infectata cu vreun virus.Ai putea trai cu acest lucru pe constiinta, stiind ca puteai evita nenorocirea? Unii dintre semenii nostri mai gresesc dar daca totusi se opresc la timp si incearca sa mai repare macar un sfert din ce au stricat, ii putem numi oameni!
Nu ma apuc acum sa o fac pe lupul moralist pentru ca cred ca ai avut ceva sperietura. Insa nu stiu cat ai invatat din ce a fost.
1: scapa de "gagikatu" rapid; nu e genul de om pe care sa il tii langa tine in conditiile in care te tortureaza mental si nu foloseste respectul intr-o relatie.
2 urgent faci ce faci si ajuta fata sa ia pastila de a doua zi, imprumuti, nu stiu, dar sa nu se trezeasca cu avort pe cap ca ceva imi spune ca sunteti cam micute.
3. zici ca fata era o prietena apoi devine "fata aia"; lasa asa-zisul tau iubit cu ale lui si ajut-o mai ales ca stii prin ce a trecut. Te simti norocoasa ca ai scapat? Te-ai cam jucat cu focul, ca si ea de altfel, ca ceva imi spune ca nu va cunosteati niciuna partenerul cum trebuie. Poate daca se va intampla ceva nu vei primi nici tu ajutor asa ca vezi ce se intampla cu fata.
4. Violul inca imi pare cam dubios. Tu zici ca plangea mai mult din cauza pastilei; vorbeste cu ea, convinge-o sa iti spuna exact ce a fost; chestia cu "printesa" ma face sa se stranga carnea pe mine. Oricum daca chiar a fost viol ar fi bine sa se duca la politie totusi sau sa vorbeasca cu parintii daca sunt ok ca individul se va invata cu prea mult bine si va repeta. Tu nu ai de ce intra la belea ca nu ati sechestrat-o. Totusi zici ca ea cam stia ce urma sa se intample, dar cred ca avea alte asteptari, sau a fost doar teribilism. Ma rog, sper sa scape din asta si sper sa invatat ceva, ca in lumea asta daca nu te pazesti singur nu te pazeste nimeni!
Esti o perversa penala tocmai ai marturisit cum ai abuzat de increderea prietenei tale si ai dus-o cu buna stiinta la un viol.Si tie trebuia sa ti se intample ce i s-a intamplat prietenei tele, ti-a fost frica, ai tremurat de spaima si te-ai bucurat ca ai scapat dar la prietena nu te-ai gandit inainte sa o duci acolo nesimtito si a mai fost si violata, cu riscul sa ramana si gravida. Si tu si ceilalti doi derbedei sa-i luati anticonceptionale.Nu meriti sa ai niciodata prieteni. Ti-ai inceput frumos viata si ar trebui sa nu mai postezi pe TPU, acesta este un site care are alt scop decat acela al infractiuni.
N-am spus ca ai dus-o cu forta ci ai "îmbârligato" cum spuneti voi. Ea singura nu mergea acolo dar a mers pe increderea ta si din moment ce stiai pentru ce merge acolo esti complice cu ceilalti doi si de data asta ai avut noroc ca si tu erai sa cazi victima propiei tale prostii si ai fost la un pas.Stii vorba aia cine sapa groapa altuia cade in ea.Si sa nu spui ca a vrut sa aiba contact sexual de buna voie fiind data cu capul de perete si ca temerea ei era acum de unde face rost de anticonceptional, pentru ca raul se comisese si in neputinta ei nu vroia sa mai ramana si gravida.Ai inteles? Sa-ti bagi mintile in cap nu asa se procedeaza. Daca aveai minima notiune de ce inseamna prieten nu-i faceai asa acestei fete, refuzai din start propunerea baietilor.
Deci sa inteleg ca va manca pe amandoua undeva aia stia ca ala vrea sa se culce cu ea, si s-a dus. u ce credeai, ca al tau o sa te tina pe palme? mai fetelor da unde aveti capul? normal ca vorbea serios da' i-o fi fost mila cand a vazut ca plangi... daca aveau intentii bune nu va duceau la mama draq si poti sa stii ca ala nu a avut grija de prietena ta, il doare undeva de ea asa ca luati masuri cat mai repede
Acel baiat nu se numeste prietenul tau e doar un tip care era cat pe ce sa te violeze si cu ajutorul lui Dumnezeu ai scapat si cealalta fata nu stiu ar trebui sa vorbeasca cu mama ei sa ii spuna ce s-a intamplat ca sa poate avea bani de test de sarcina si sa o ajute, nu cred ca ai facut bine sa te increzi in acel baiat si sa mergeti impreuna cu ei intr-un loc atat de indepartat, se putea intampla orice dar sa stii ca ai avut mare noroc, asta iti va fi invatare de minte sa nu mai ai incredere in nimeni, nu cred ca ai mai mult de 16 ani si ar fi bine sa vorbesti si tu cu cineva mai mare ca tine ex cu mama ta(daca va intelegeti bine) si sa ii spui ce ai facut poate va gasi ea rezolvare.Numai bine si fi atenta de acum in ce te bagi.
TRe sa recunosc ca nu ai procedat tocmai corect.Is convinsa ca tu nu i-ai spus prietenei tale ca tovarasul prietenului tau avea de gand sa o f*ta.Deci pe jumatate e vina ta! Ce-ai putea face in situatia asta? Du-te tu si cumpara-i pastila de a 2-ua zi! Si in legatura cu prietenul tau...ai grija.nu imi pare genul de baiat cuminte Si "cat respect" are el pentru tine de te face proasta
In fine iti doresc sa treci peste astea si sa faci ce-ti spune sufletul sa nu mai mergi pe la mama'dracu.
Chiar nu stiu ce a fost in mintea ta! nu te gandeai niciun pic la ce urma sa se intample acolo? acum, din cauza ta, a ta prietena poate ramane insarcinata si nu o sa suferi u, ea o sa sufere! cat despre prietenul tau, eu cred ca era hotarat sa te f_ _a si s-a speriat cand ai inceput sa plangi. sfatul meu e sa nu mai faci niciodata asa ceva, nimanui.
Cred ca prietenul tau este un dobitoc(fara suparare)cred in tradevar a vrut sa te violeze dar s-a speriat. Dar daca nu a vrut tot este o canalie deoarece a fost in stare sa te sperie asa. Cred ca nu tine la tine deloc doar si ar trebui sa-i dai papucii daca nu vrei chiar so patesti,.
dar in legatura cu prietena ta cred ca sint sanse mari sa devina mamica, si cred ca tu esti de vina, acum ar trebui sa o sustii si sa fii alaturi de ea pentru ca ea a trecut o spaima mai mare decit tine.
Ai meritat-o cu varf si indesat aceea sperietura, pentru ce i-ai facut prietenei tale.Roata se intoarce.
Nu cred ca a fost o gluma din partea lui, dar a dat innapoi ca s-a speriat ca vei scapa si il vei denunta.
Daca tu stiai ca asa se va intampla, de ce naiba v-ati mai dus acolo? O cautati cu lumanarea.
Cred ca pe tine si pe prietena ta va mananca rau de tot.Ar trebui sa fiti mai linistita si sa nu mai acceptati sa va duceti in toate locurile parasite. Tine si de stima pe care o aveti fata de voi fetelor. E pacat sa treceti prin situatii din astea critice. Cele mai multe fete care trec prin asa ceva ori ajung sa fie distruse psihologic ori ajung sa lucreze la drumuri si poduri. Nu veti avea respect de la nimeni daca mai faceti prostii din astea. Aveti grija de voi si pastrati-va corpul. Doar cei care merita cu adevarat trebuie sa va aiba si aceia sa aveti grija sa nu fie tot cartierul.
Fetito! am citit toate intrebarile postate de tine ca mai apoi sa inteleg ca ai 13-14 ani, ca prietena ta cea mai buna s-a masturbat cu un obiect de nu stiu cati cm, ca prietenul tau e rrom si esti cu el doar de 3-4 zile? si mai presus de orice ca esti innebunita dupa el? + ca te'ai dus cu el intr'o casa parasita si acolo era cat pe ce sa te violeze? :-o. I-a spune-mi ce ar zice mama ta daca ar afla tot ce ai facut? ti'ar da o mama de bataie si nu ai mai iesi din casa toata viata ta!
Ai grija ce faci si desparte-te de prietenul tau urgent!
si lasa viata asta de fata "jugara"
Uau... deci serios, du-te la politie si baga amandoi fraierii la parnaie sa fie ****i in cur pana le pusca venele. Eu sincer, as lua cutitul si i-as omora, fara nici un regret.
Mai Denysa, tu nu esti normala deloc.Mai ai si nesimtirea sa spui ca tu nu ai dus. o cu forta acolo. Ce mama dracului cautati voi intr. o casa parasita, nu este evident ce vroiau sa faca baietii aia, nici macar nu e vina lor, sunteti voi niste gaste.Cand va vad asa de inocente dar cu mintea numai la idiotenii mi se face rau, meritati o bqataie buna de tot, si dupa aia va intrebati de ce parintii nu v-a lasa sa iesiti pana noaptea tarziu afara.Cata nerusinare, biata fata, a avut incredere in tine si tu ti-ai batut joc de ea.Ca sa nu zic ca prietenul tau te-a tratat ca pe o carpa! Dar stii ce, o meriti!