Adevarat.
Iubeste-te, retrage-te in munti, cat mai departe de societate. Mai bine schizofrenic decat folosit.
Ai perfectă dreptate. As vrea sa gasesc si eu un băiat care sa nu vrea doar sex, e imposibil stiu
Asa este. Fetele din ziua de azi vor prieteni care sa fie mai altfel decat cei cuminti.
Sunt multe fete ok,singure,interesante,inteligente si frumoase,care nu vor doar sex.Vor legatura aia emotionala pe care o ai cu cineva atunci cand vorbesti cu cineva care simti ca e pentru tine.
Cand sunteti pe aceeasi lungime de unda.
Dar,da, e mai complicat, decat sa ai una superficiala.
Ce frumos ar fi sa, gasesti pe "acea fata" din prima, nu?
Incearca asa:
Fii si tu baiat rau si tragele unor tipe niste partide bune de sex si fa-le pe plac. Asa probabil or sa vrea o relatie cu tine, macar pentru sex. DUpa pe parcurs incearca sa-ti arati si adevarata fata, de baiat cuminte, romantic, la locul lui.Multor fete sa stii ca le plac baietii cuminti in public, dar bestii in pat.Incearca asta poate ajuta cumva
Dar oricum mereu se vor gasi fete cuminti, deci nu-ti fa griji.
Doamne, eu cred exact invers, sau n am dat de persoane schimbate. Unele fete sunt cele mai seci, cand aud de sex, mai au un pic si vomita acolo. Dar depinde de ce fel de persoane dai. Exista si persoane care chiar vor o relatie adevarata, insa sunt mai rare
Asa este, astea sunt fetele de la noi.Dar din nou nu oamenii difera de la cultura la cultura. Fetele din america au experienta sexuala mult mai multa decat fetele din Romania, alea la 13 ani au facut cel putin un sex oral la un baiat.Asta tine de cultura, stiu atatea fete care spun ca sexul ora e scarbos.
Ai dreptate cu America, am un prieten acolo, si mi ai zis ca fetele pot fi foarte perverse
Era una, si mi-a zis ca sa udat doar ca am vorbit cu ea. Deci iti da-i seama cata **** si-a luat fata aia? E simplu frate acolo faci sex doar daca vorbesti cu una.Nu trebuie sa faci ca aici la noi in tara. Unde toate au fite si mofutri.Acolo fetele sunt obisnuite si dezghetate, nu ca aici timide si moracoanse.
)) cum sa se ude cand doar vorbesti cu ea? ) ori era ne*ututa de mult, ori nu stiu, exasperata, si, in America toti sunt mult mai ok
E ceva normal sa vrei sa faci sex avand in vedere ca ai acces la internet inca de la o varsta frageda in care iti arata fete in bikini si cand vor sa-ti vanda un pachet de biscuiti. Fetelor in general le plac genul bad boy, nu ma intreba de ce, niciodata nu am inteles asta. In schimb, sunt si fete care cauta relatii serioase, doar fii tu insuti. Apropo, incearca sa citesti cat mai mult, nu doar o sa pari destept, vei fii
Bad boy-Adica baieti care sunt rai in pat si foarte feroce, fetele au fantezii cu acesti bad boy, uitate la fifthy shades of Grey.Ce impact a avut asupra multor fete
Citesc mult, stai linistit nu asta e problema.Problema mea este ca nu gasesc prieteni, si asta ma framanta, e cea mai mare problema a mea, si stiu ca poate altii au alte probleme si mai grave.Dar nu pot avea nimic in comun cu nimeni, nu inteleg.Nu simt, nu am o conexiune cu nimeni din jur.Nu stiu ce sa fac, am incercat orice sfat, si nimic nu a fuctionat.Am citit si nici aia nu a fuctionat,am abordat oameni, nu a mers.E greu sa gasesc oameni cu mentalitatea mea, ma simt de parca as fi unul dintre cei unici oameni si ciudati, care nu pot sa isi faca macar un sau doi prieteni buni incat sa existe o relatie naturala, organica.
Ala din filmul ala arata bine ca fizic in primul rand
Nu ineleg ce e rau in a face sex? tiam mai scris dar vad ca degeaba imi pierd timpul ca nu conteaza cum esti si cum arati dar tu tot o ti cu porcaria asta de baiat cuminte, tipi care sunt gigolo toti sunt violenti, nebuni, criminali? ceea ce scrii acolo e o scuza a ta prin care ascunzi adevaratul motiv aspectul fizic al tau
Arat foarte bine omule, problema e ca indeparteaz fetele fiindca vorbesc mult si nu le place ca sunt insitent.Nu ca nu arat bine ) si la baieti asta conteaza, cum sunt ei nu neaparat cum arata.La fete e mai important aspectul.
Esti disperat si fetele simt asta.
Poate tu crezi ca arati bine dar poate nu arati.Vezi ca fetele ii evita pe astia care vorbesc mult.
Nu e adevarat man, foarte multe fete au spus ca arat bine.Dar nu le place faptul ca vorbesc mult si sunt prea deschis din prima. Daca nu intelegi e problema ta, te rog sa nu mai scrii fiindca nu ma ajuta comentariile tale deloc.
Da-mi o poza sa te vad cat esti de frumos
Te-ai gandit ca e cazul sa-ti faci un control? Cere ajutor, cine stie in ce stadiu poate sa ajunga autismul.
Fa-ti tu, un control sa vedem cat de manipulat si conditionat esti mental de lumea din jur, sau mai bine zis cultura.A fi ciudat intr-o societatea conditionata de cultura in care traim este un compliment.
anonim_4396 întreabă: