| swettylove a întrebat:

E doar o parere de-a mea sau si voua vi se pare ca deja pe la varsta de 15-16 ani majoritatea baietilor incep sa se gandeasca numai la sex si in zilele noastre e foarte greu de gasit un tip care sa fie cat de cat ok si din punct de vedere fizic si sa si iubeasca cu adevarat, asa mi se pare mie sau si voi aveti aceeasi parere?

Răspuns Câştigător
| Đϋffγ a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine. in ziua de azi majoritatea baietiilor numa la sex se gandesc ...si cei care iubesc cu adevarat si au rabdare cu o fata pana se simte ea pregatita se gasesc mai rar sad

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| consiliera a răspuns:

Mie imi zici? Cum li se ridica, trec la''actiune". Apoi se plang de consecinte.In goana dupa viata uita sa traiasca.Nu mai e dragoste,doar sex, sex, sex.Si nici pe ala nu stiu sa-l faca.Is multe de zis.

| Ofiintă a răspuns:

Intradevar asa este, baietii nu se indragostesc de o fata pentru ca toate sunt dragute si au de unde alege, rareori se intampla ca si un baiat sa se indragosteasca cu adevarat de o fata spunand ca ea este diferita fata de alte fete Si de aici unde vrea sa ajunga?
Ca toate fetele sunt la fel si sunt bune numai de un singur lucru
Pentru o fata sa-si gaseasca un prieten care sa o iubeasca este foarte greu pentru ca nu tu alegi baietii ci ei te aleg pe tine dar sa ai grija pentru ce te aleg!
daca iti spune mai mereu ca esti sexy atunci inseamna ca nu da 2 bani pe tine numai la cat de activa esti din punct de vedere fizic oricum e destul de simplu sa-ti dai seama daca ii place de tine sau e cu tine numai din interes ( ca si orice alt baiat)

| ThePunisher a răspuns:

Tu ai dreptate, dar si fetele au o parte de vina in toata treaba asta. Exista foarte multe fete care coboara stacheta, fac sex de la prima intalnire, pe la 14-15 ani, si atunci un baiat in care alearga hormonii, daca vine la tine si nu faci sex cu el, are inca 100 de variante de genul mentionat mai sus. Asta e viata, ar fi fost frumos sa gasim iubirea vietii in prima dragoste, dar nu e asa...

| PrecioussGirl a răspuns:

Sunt de acord cu tine.
numai la asta se gandesc si numai asta vor de la o relatie.
si sunt foarte putine exceptii.

| alone a răspuns:

Da e adevarat ca se gandesc mt la sex si cand nu au parte d asa ceva devin disperati laughing depinde doar d ce cautzi sincer asa era si al meu obsedat dar can a inceput sa tina la mine a inteles dc nu vreau sa ma culc cu el e adevarat ca am facut-o pana la urma da si el a ajuns sa ma iubeasca ft mt si nu mai e asa obsedat ma intelege in orce privinta, uneori trebuie doar sa ai rabdare cu ei si sa stii sa scoti la iveala tot ce e mai bun in ei si ei au nevoie d intelegere la randul lor happy suntem asa diferiti dar semanam in asa mt privinte :X

| elasexygagica a răspuns:

Fato viata e scurta, trebuie sa stii ce vrei de la viata la varsta de 15 ani

| enverhoxha a răspuns:

Şi la ce aţi vrea să se gândească, la întemeierea unei familii?

Ia imaginaţi-vă cum ar fi dacă NU s-ar gândi deloc la sex. Nu v-ar conveni, fetelor, nu-i aşa? Cam cât v-ar lua ca să-i bârfiţi că sunt proşti, impotenţi sau poponari?

| ignore a răspuns:

Da asa e.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Off,macar noi, fetele, de-am fii toate atat de cuminti...

Din pacate din ambele tabere exista dezertori care nu isi merita rolul.

Ca majoritatea suntem lipsiti de sentiment si ne lasam condusi de instinctul animalic e alta poveste cu care ne obisnuim doar cu timpul, dar niciodata cu adevarat.

Invata ca viata chiar e o jungla! Fugi sau stai in turma!

| Randy18 a răspuns:

Dar nici voi fetele nu va mai dati victime ca nu sunteti.Voi vreti numai baieti care sa arate ca "Fat-Frumos". Tu daca ai vedea pe unu care nu prea arata bine ca aspect fizic sunt sigur ca l-ai refuza fara sa te mai intereseze sufletu. Asa ca gata cu intrebarile astea tampite ca sunt destule care vor baieti cu p**a mare

| SociallyDepressed a răspuns:

De acord

| victor1k a răspuns:

Dar voi?rolling on the floor cand va combinati cu d-aia. 24-25 de ani? Despre asta ce crezi?

| bboyscorpy a răspuns:

Ei biine greseti... gandurile vin deja de la 12 ani. da continua sa speri...