anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E foarte greu. tinjesc, chiar daca stiu ca s-a comportat foarte urit, ca a dorit sa ma foloseasca, stiu cu ratiunea dar inima mi-e frinta... am pus capat relatiei si tot astept poate ma va suna, desi mai rau mi-ar face si la sigur nu ma mai intorc, de ce exista oameni fara sentimente?

Răspuns Câştigător
| Sn1p3r a răspuns:

Da ai dreptate. Exista si oameni fara sentimente, fara suflet, oameni care te ranesc fara nici o remuscare. Si sa stii ca intotdeauna exista ceva mai bun, nu sti cand norocul iti va surade si vei gasi pe cineva care sa te aprecieze, care sa te iubeasca si care sa te protejeze.
Bafta!

3 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Toti oamenii au sentimente dar multi dintre ei nu stiu sa le simta, sa se foloseasca de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Milioane de baieti...dar nu la toti poti sa le oferi ce i-am oferit lui. si apoi cred ca o sa-mi pietrific inima, involuntar se intimpla asta, ca sa traiesc doar pentru si numai pentru mine

| puppetdoll a răspuns:

Cum UbexFlo a spus, toti avem sentimente, numai ca nu toti putem sa le exprimam cum ar trebui. Cel mai bine e sa treci peste; da, va fi greu, si da, poate ca vei regreta dar nu e un capat de lume. sunt milioane de baieti out there.