| LAriiscukka a întrebat:

E foarte indiferent cu mine cand vorbim la telefon gaseste scuze ca a avut ceva treaba si nu a resuit sa ma sune, ce sa mai cred mi-a zis ca poate azi ne vedem si nu ne-am vazut de martisad oare ce sa fac? vreau sa se simta si el asa de urat cum ma simt eu cand ma supara. nu mai pot asa vreau cateva sfaturi urgent va rogcryingcrying nu ma mai simt in stare de nimic parca mi-as dor sa dispar din lumea aceasta

9 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Domnisoara, tu ori ai probleme psihice ori speri sa ajungi vreo Monica Columbeanu. Tu ai 16 ani iar pedofilul are 36 de ani. si mai intrebi ce sa faci si cer sfaturi urgent...

Inseamna ca esti foarte usor de fraierit si toti baietii isi vor bate joc de tine. Asta dupa ce isi va face pedofilul de cap cu tine.

| jokerul88 a răspuns:

Dal dracu mai gasesti baieiti, eu zic sai ai papucii

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca poate nu gaseste scuze, poate chiar are treaba.
Incearca sa il intelegi, din cate am vazut e director la un club sportiv si are destul de multa treaba pe acolo.
Vorbeste cu el si intreaba-l de ce nu poate sa te vada mai des, poate chiar are motive serioase.
Bafta!

| AriannaAri a răspuns:

Nu te consuma din cauza lui, n-are rost, daca te-ar fi iubit ar fi vrut sa va vedeti. Oricum, poate are treaba, poate are de invatat. Aproape asa este si iubitul meu, nu imi da prea multa atentie dar totusi incerc sa il inteleg pentru ca are bacul si sta numai cu nasu-n carti, nici nu iasa afara din casa dar totusi isi face timp si pentru mine.
Dar al tau, din cate zici tu, nu trebuie sa invete sau chestii de genu deci inseamna ca este alta problema, discuta cu el si vedeti ce iasa. Daca simti ca te inseala, da-i papucii.

| LAriiscukka explică (pentru AriannaAri):

Pai e director la un club sportiv si el are treaba si a zis ca poate azi ne vedem sint foarte curioasa sa vad daca ne vedem

| AriannaAri a răspuns (pentru LAriiscukka):

Inseamna ca poate chiar are treaba, nu stiu ce sa zic. Vorbeste cu el despre asta, spune-i cum te simti, explica-i, poate va intelege si va face ceva in privinta asta.
Bafta.

| LAriiscukka explică:

Sunteti baietii si daca l-as insela in fata l-ardurea ca totusi ma iubeste ce ziceti?

| AlexVisan2013 a răspuns:

laughing) e clar ca te inseala si daca vr sa eu platesti insealal si tuhappy

| heilig a răspuns:

Incearca sa te porti si tu indiferent cu el. sa nu il mai cauti, sa il lasi sa te caute el. sa nu ii dau mesaje, nimic. Si daca te va suna si te va cauta, atunci inseamna k ii pasa. si continua sa te porti indiferent cu el ceva timp.
Daca nu te va cauta, e clar k el vrea sa scape de tine. dar care este diferenta de varsa dintre voi?