anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E genul de baiat care multe fete il doresc.frumos,are un corp ok, se imbraca bine, are o mashina sport si sa nu uitam pentru as permite toate astea are si money!
acu intrebarea : dc s-ar opri la mine?
la mine? o fata normala (multi imi sp ca sunt frumoasa, diferita.nu cred, vor doar sa mi se bage p sub piele). nici macar scoala nu am terminat-o, ink, invat intr-o scoala privata din madrid, de stuardeza profesionala si lucrez in acelasi timp.
suntem la fel de orgolioshi! simt ca aproape de fiecare data trebuie sa las de la mine, chiar daca nu este asa, eu asa ma simt.il ador cu el ma simt in sigurantza, atunci cand sunt cu el simt ca nimic rau nu mi se va intampla. c ma doare cel mai tare e ca nu prea ne putem vedea, el lucreaza foarte mult, in timpul saptamanii este mereu plecat. vb in fiecare zi cu orele la telefon imi sp ca ii este dor de mine, dar nu stiu dc d fiecare data trebuie sa simt ca nu este asa.ca imi sp doar c mi-as dori sa aud. m-am gandit d multe ori c as putea face ca sa ma simt sa fiu mai optimista, sa iau altfel viata! am un trecut frumos, dar cu multa suferinta. mi-e frica si sa sp te iubesc ca sa nu pierd persoana respectiva.nu stiu c sa mai fac! ma simt atat de aiurea...as vrea sa iau altfel viata, sa nu pun niciodata raul in fata, sa fiu fericita! sa-mi traiesc prezentul, nu viitorul pe care mi-l imaginez eu(care nu e deloc favorabil)
dc nu putem niciodata sa fim pe deplin fericitzi. dc?

4 răspunsuri:
| Stefaan a răspuns:

Incearca sa socializezi mai mult cu el spune'i ca iti e teama de lucru ala de ala de ala si poate te intelege ca de multe ori si el poate sa fie exact ca tine...nu conteaza ca are bani daca are un suflet de cristal care e posibil sa se sparga la prima atingere.multi sunt cu multi bani dar putini care au pe langa asta si suflet

| cuore a răspuns:

Intrebarea care ti-o pui "de ce s-ar opri la mine?"ma face sa te consider o tipa inteligenta.si realista.

| scoobydoo a răspuns:

Ce masina are? sunt curios

| Taylor_3488 a răspuns:

Este foarte greu de cele mai multe ori relatile astea sfarsesc dramatic, el fiind ocupat poate ca nu iti spune de multe ori te iubesc sau nu poate vorbi cu tine de cele mai multe ori dar poate ca el acolo unde este se mai gandeste si la tine tinand la tine foarte mult si poate ca are si el unele momente in care isi da seama ca e departe de tine, daca te-a ales pe tine nu te-a ales fiindca esti naiva ca stai cu el si el e plecat, te-a ales fiindca esti o persoana speciala in viata lui si de asta vad ca tine mult la tine dupa cum ai descris, deci asteapta ceva timp pana ai sa vezi ce se mai intampla. Iti urez bafta