Parerea mea e ca tu crezi ca iti e superior, ca are toate calitatile si mai are si bani.si ca poate sa te lase oricand fara sa il afecteze la fel de mult ca pe tine.ti se pare ca tu te implici mult mai mult iar ca el e putin indiferent.te face sa nu mai fi atat de sigura pe tine cu toate ca tu nu esti asa...sau nu erai obisnuita, nu te mai recunosti nici tu.de parca el ar avea averea lui columbeanu si tu ai fi monica. poate ca tu asa cum esti i-ai pus capac si nu mai are nevoie de nimic altceva.bafta!
Nu puteti pentru ca lumea din jur e rea si pentru ca viata asta nu e tocmai asa de roz cum credem viata e foare nasoala si plina de obstacole sincer nici nu stiu ce sa mai zic toate problemele vor trece cu timpul... timpul rezolva totul ai rabdare ca fericirea se va gasi pana la urma
Sa stii ca ar trebui sa inveti sa spui te iubesc celor din jur chiar cu conditia de ai pierde ceea ce nu cred ca se va intampla.Si cu intrebare dc tu? te-ai gadit ca poate a fost dragoste la prima vedere sau poate ca dintre toate fetele tu i se pari speciala si mult mai matura poate decat alte fete.Nu mai gandi asa negativ si incearca sa fii fericita
fuditsaa? pls::X:X:X
Chestia asta cu fericicrea. e foarte mult de dezbatut pe aceasta tema. Nu exista om pe aceasta planeta care sa fie fericit pe deplin. pentru ca asta inseamna viata. Greutati si lucruri frumoase care se impletesc armonios. Legat de povestea ta.Ai foarte mare noroc cu acest baiat pentru ca este o raritate, ar trebui sa il pretuiesti asa cum te pretuieste. Din descrierea facuta de tine pare a fi persoana ideala pentru oricine.
Tu insa te intrebi "dc tu?". Eu pot doar presupune de ce, insa pentru a afla rapunsul corect intreaba-l pe el ce vede in tine mai special ca in alte fete. Poate admira faptul ca esti cuminte, la locul tau, poate pentru ca esti atragatoare sau diferita ( ai ceva special ce nu a intalnit la alte persoane) poate ii pari inocenta si vrea sa iti pretuiasca aceasta inocenta sa ramana pura.
Acum ti-as putea da un sfat, dar va fi greu sa il aplici. TRIESTE PREZENTUL! nu te mai gandi cum va fi maine. Bucura-te de prezent, cand esti langa el, cand vorbesti cu el, cand il visezi. Bucura-te de aceste clipe minunate pentru ca e posibil dupa sa nu le mai regasesti. Ai mai multa incredere in el.
Fericirea e chiar langa tine, tu trebuie doar sa te intorci sa o vezi cu alti ochi. Atata timp cat nu te-a facut sa suferi acel baiat/ barbat ai toate motivele sa fii fericita. Ai o cariera in devenire, O persoana care te iubeste, o viata activa, persoane dragi. Ce iti poti dori mai mult sa fii fericita?
Ai grija de tine!
Daca are o situatie financiara destul de buna nu inaseamna ineaparat ca, cauta o printesa [ca sa zic asa]
Poate el te placee pentru tot ceea ce esti si ceea ce nu esti
Daca am bani, masini, vile si-o fabrica de aur inseamna ca am totul? Inseamna ca vreau sa am langa mine o frumusete izbitoare? Nu cred! La urma urmei, nu omul conteaza, ci sufletul omului. Daca-l adori, sa stii ca nu-i de bine. A adora si a iubi sunt doua chestii diferite. Din cate spui, nu ai nici incredere in el, spui ca ai ganduri negative. Pai, daca nu exista incredere si iubire, la ce folos relatia? Asa numai de dragul de a fi implicata intr-o relatie?
Esti tu sigura ca are bani asa cum spui? Pai o masina oricine poate avea chiar de oricare si sa fie sarac lipit. Poate esti tu invatata ca in Romania cind vezi unu cu o masina mai stiu eu de care gata ala e plin de bani.Eu cred ca e sartac asta cred.Si te asigur ca daca ar fi fost unu plin de bani nu ar fi stat dupa tine sa te astepte sa fii tu pregatita sa faci sex. Orice barbat cu bani absolut oricare ar fi te asigur ca asa ar face.Nu exista exceptii atunci cind ai bani sa dai cu ei in vint, nu stai dupa mofturile nimanui. Iara daca el intr-adevar are bani si sta dupa tine este ca i s-a pus pata si vrea sa faca sex cu tine. Dupa o sa gaseasca alta.Sint barbati care atunci cind vad ca tipa nu se lasa se ambitioneaza pina fata ii cedeaza.Dar na acum am zis si eu optiunile.Asa ca stii cum se spune pina nu incerci nu ai de unde stii ce va iesi.Asa ca dupa cum spunea un filozof care nu stiu cum il mai cheama fa ceea ce poti sa faci in viata indiferent cum va iesi. Daca vei evita sa faci ceva, atunci toata viata te va urmari si apasa acea intrebare :oare ce s-ar fi intimplat daca faceam acel lucru? Daca iese naspa o sa treaca si va fi dat uitari si aia e tot.Eu cam asa vad viata ca ar trebui tratata.