| iubita_7611 a întrebat:

E grav daca ma gandesc mereu la sex si imi vine sa fac mereu?
funda

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Grav nu vad de ce ar fi? Cred ca ai pana in 16-18 ani, deci e normal sa fii curioasa si sa vrei sa faci mereu sex, ca sa experimentezi lucruri noi intr-ale sexului.

Dar daca iti vine sa faci de multe-multe ori sex, inseamna ca esti dependenta de sex, si nu stii unde te poate duce dependenta asta! Asa ca ai grija.
Deci, multa bafta!

12 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da e foarte grav. O sa faci viermi in burta si pe deasupra mai esti si nimfomana. happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Esti obsedata.

| glamour a răspuns:

In general nu e grav dar fiind vorba despre tine, stiind ce intrebari tampite pui... du-te la doctor...

| evilkiss a răspuns:

Fata, esti brocoli la cap? din cate se vede esti nimfomana(boala psihica ce se manifesta prin dorinta si nevoia cronica de sex. O nimfomana nu va fi niciodata satisfacuta pe deplin.)sfatul meu este sa consulti un psihologwinking

| Christa a răspuns:

Te gandesti mereu la sex? Scuza'ma, dar tu cati ani ai? Viata nu e facuta din sex. Pune altceva pe primul loc, si lasa viata sexuala pentru. alta perioada cand o sa o intelegi mai bine!

| adelynaa a răspuns:

laughing
depinde ce varsta ailaughing

| noooname a răspuns:

E ok.

Sunt destiu ca tine. happy

| LOVEisLOVE a răspuns:

Depinde de varsta tabatting eyelashes
Poatee ii din cauza varsteiihee hee
Incerca sa nu te mai gandesti la chestia asta daca totusi nu esti pregatita si nai varsta potrivitawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur esti ninfomana...

| Danzeise a răspuns:

Si u care m-ai facut pe mine panarama.
Macar eu nu sunt obsedata:p

| Jack3Fotbalistul a răspuns:

Scarpina-te