| VrRos05 a întrebat:

E greșit sa cer insta la fete necunoscute prin mall?
Gen îmi place de una mă duc la ea:
- Bună,
Mi-ai atras puțin atenția.
Ai putea sa îmi oferi un insta?"
Merge așa?

34 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Mi se pare un pas inapoi. Adica omul se apropie de celalalt ca sa comunice, sa interactioneze cu cealalta persoana cat mai direct, fara impedimente. Comunicarea prin Internet e ceva ce ajuta ca sa se poata ajunge la intalnirea reala sau care compenseaza timpul petrecut la distanta.

Ori tu nici nu ai cunoscut persoana, nici nu te-ai apropiat bine de ea si deja practic anunti ca vrei sa fugi? Intreab-o alte lucruri banale: "iti place stilul astqa sport / business?";"ti-ar sta bine cu acea bluza pe care ai ales-o"; "ce parfum frumos folositi, sunt curios ce marca ar fi!" etc. Si dupa o macar reactie a ei iti dai seama daca merita sa mergi mai departe sa incerci mai mult, poate te intreaba si ea ceva, poate esti si tu inspirat sa mai observi ceva sau sa deschizi alta discutie...

Abia la final, cand va despartiti pui problema cum ai mai putea comunica cu ea.

| VrRos05 explică (pentru stef87):

M-ai și găsit pe mine directul pământului sa o întreb dacă mi-ar sta bine cu bluza citare sau dacă e fain parfumul. Lasa-ma frate, prefer cwrvele decât femeile astea "serioase" care vor construcție de la 0.
Eu vorbesc pe subiecte ca și cum si-ar da seama ca vreau o relație cu ea, nu sa imi de părere la bluza, ce inseamna asta

Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns (pentru VrRos05):

Man,uite care e treaba
In viața lucrurile nu sunt roz și ușoare precum fac multi sa para.
In viața până reușești un lucru trebuie sa muncești de îți sar ochii din cap pentru a ajunge la idealurile tale.
Fie că vorbim de femei,carieră și chiar și de propria persoana.
Pentru a ști să vorbești cu o femeie,ai nevoie să ieși din zona de confort și să te expui riscurilor, eșecurilor, suferinței, pentru a ști cum să reacționezi dățile viitoare.
La fel și în carieră, daca vrei sa fii ca Bill Gates sau alții, in primul rand ai nevoie de multă ambiție și perseverență și mai ales, răbdare.
Și cu propria persoana e cam același lucru.Trebuie sa te accepți, trebuie sa îți accepți trecutul, trebuie sa lucrezi la stima de sine constant.
Pai ce-i cu vorba asta "prefer cwrvele"?
Cu ce te ajuta sa alegi calea mai simpla și să pierzi,pe cand poți lucra și remedia problemele, frustrările și neajunsurile.
Sincer acum,fara supărare,dar ai multe frustrări și știi din ce cauza le ai?
Că alegi calea simplă și nu ai aceleași rezultate ca aia care se străduiec,riscă și așa mai departe,aici e strict problema ta.
Cum animalele își sacrifică puii pentru a se dezvolta și a se maturiza,nici omul nu poate sta pe canapea și să-i vina totul la botul calului,pai ce-ar mai fi și, eventual sa visezee cai verzi, adică ii poate visa, dar de întâmplat niciodată nu se va întâmpla și de aici apar frustrarile.
Btw, da, e un început bun sa te bagi cu tipe in seama, te mai detensionează și îți crește cu vreo 5% xp-ul.
Deci nu ai nimic de pierdut! Bafta!

| VrRos05 explică (pentru Hyperion7):

Părerea mea e că femeile sunt obiecte și îți spun și de ce. Pentru ca e imposibil să te iubească fără să dai bani pe ele

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Pai nu am bani pentru ele fiindcă ii dau degeaba, tot femei se numesc și alea, tot cheltuiala echivalenta cu una "normala" e și acolo

| Hyperion7 a răspuns (pentru VrRos05):

Cu părere de rău,dar suna a misoginism ceea ce spui tu și e grav.
Da,sunt femei de așa natură, însă repet pentru a mia oară NU TOATĂ LUMEA ESTE LA FEL SI CUM CONSIDERI TU FEMEILE, UITE ASA GÂNDESC SI ACELE FEMEI: BĂRBAȚII SUNT DOAR O SURSA DE VENIT, CA SEX NU STIU, DE IUBIT NU STIU, MACAR BANI SA SCOT.
Gândește-te la ce am scris și trage tu concluzia.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu ai cu cine

| Hyperion7 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Alo gara
Vad că pe WhatsApp m-ai lăsat în aer crying
Te trag de urechion the phone

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Marius22222222222):

După asta cu prefer curwele va fi foarte bine văzut.mama și eu la un an aproape nu mă pot apropia de nicio fata că mie gândul la x

Ți-am lăsat Nr meu în privat

| Hyperion7 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Ți am scris de asearăcrying
Apare că i trimis, dar nu te ai uitat, posibil sa fi greșit numărul

Hai acum in privat

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru VrRos05):

Dacă este așa cum spui, Cum explici că inainte de apariția banilor femeile se indrăgosteau de bărbați?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu e gresit

| dullcat a răspuns:

Daca preferi atunci ce cauti in mall?

| haileewatson a răspuns:

Nu, niciun om nu o sa dea instagramul unui necunoscut de pe strada sau din mall.

| VrRos05 explică (pentru haileewatson):

Dacă arata țiplă, de ce nu

| haileewatson a răspuns (pentru VrRos05):

Pentru ca nu te cunoaste.

| CleanHeart a răspuns:

Daca nu mergi cu o floare să îi înveselești ziua degeaba

| anonim3248 a răspuns:

Nu vă mai certați că fiecare are dreptate.

| vlllaaddd a răspuns:

Daca e de varsta ta

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Nu rezolvi nimic așa daca DOAR ceri instagramul, trebuie sa faci Conversație.

| VrRos05 explică (pentru MAteiLaAjutat):

Ce conversație să fac varule, doar nu suntem roboti

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru VrRos05):

Zi i salut și întreab o ce mai face și de acolo găsești ceva de vorbit din contextul in care va aflați spre exemplu.

| Turbo223 a răspuns:

Poti incerca, unele fete sunt mai inabordabile si rezervate cu strainii deci contextu respectiv ar putea fi unul nepotrivit pentru ea, dar asta nu e problema ta. Daca il ceri intr-un mod civilizat e ok, in orice caz e bine pentru ca iesi din zona de comfort.

| Corina3434 a răspuns:

Nu merge asa. Trebuie impresionate.

| VrRos05 explică (pentru Corina3434):

Cu ce, ca bani n am, nu suntem Dumnezeu sa impresionăm, nimeni nu poate impresiona cu nimic avem limite ca oameni

| Corina3434 a răspuns (pentru VrRos05):

Nu poti ''agata '' asa. Trebuie sa faci ceva in plus fata de ceilalti.

| VrRos05 explică (pentru Corina3434):

Sa le iau direct, ceea ce ceilalți nu fac asta trebuie sa fac

| Corina3434 a răspuns (pentru VrRos05):

De obicei ele dau de inteles daca te plac ori nu.

| Tekken33 a răspuns:

Decât sa nu faci nimic e un pas mare de a ieși din zona de confort. Poate sa meargă da cu puțin noroc, viata e imprevizibila.