| sasha a întrebat:

E gresit sa iubesti o fata? ca baiat sa pui suflet intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

Daca si ea iti ofera aceleasi sentimente, daca pune la fel de mult suflet ca si tine, daca nu te minte, daca nu te inseala, daca nu te raneste cu unele fapte sau cuvinte, sigur ca nu este gresit!

16 răspunsuri:
| costyvas a răspuns:

Da, daca esti singurul care o face. Daca e reciproca, totul vine de la sine si e foarte usor - e chiar normalitatehappy.

| marianjack a răspuns:

Nu, nu-i gresit dar trebuie sa ai grija ca daca te paraseste vei suferi mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E gresit doar sa devii slab doar din atita cauza.Denota prostie.

| adry_4721 a răspuns:

Parerea mea nu. Daca vrei sa ai o relatie ai nevoie sa iubesti.

| Vizitiul a răspuns:

E usor sa iubesti, e greu cand suferi din pricina unei fete. Dar, cel mai greu e sa nu cunosti iubirea decat sa suferi gratie ei.

| cristiyana a răspuns:

Buna.sa iti spun ceva, intotdeauna baietii iubitori si care pun sufltet in relatii vor fi mai apreciat de fete decat ceilalti. e normal ca voi masculii va dati mari si toate cele dar noi fetele preferam baietii mai sesnibili.nu stiu eu si prietenele mele suntem de aceeasi parere.asa ca e foarte bine sa iubesti ofata.nu asculta de ceilalti baieti ca is rautaciosi. sper sa fi fost de ajutor. pop

| Alisa a răspuns:

Normal ca nu este gresit acest lucru, atata timp cat sentimentele iti sunt impartasite si fata respectiva merita, se face apreciata si este pe placul tau. Ai grija la inceput sa vezi ce fel de fata este, daca inca nu o stii de ceva timp, si apoi incepe sa pui suflet. Cred ca poti sa iti dai seama si ce simte ea pentru tine si ce insemni tu pentru ea prin ceea ce face, cum se comporta, prin felul ei de a fi, etc.
Numai bine!

| elyssa20 a răspuns:

Nu, nu e gresit sa iubesti. iubirea in sine nu e o greseala, bine acum depinde si daca sentimentele sunt reciproce!

| Bacemi a răspuns:

Nu e gresit. Dar trebuie sa iti dai seama si cand merita. Sunt multe fete pline de figuri. E destul de penibil sa cersesti iubirea cuiva si chiar nu se merita. Iubesti o fata cand chiar merita. Cand e o persoana draguta care are bun simt si te face sa te simti bine.

| mosu_9772 a răspuns:

Nu e gresit deloc doar sa alegi persoana potrivita sa iubesti e cel mai minunat lucru pe care il poate face o persoana sa pui suflet nici acest aspect nu e gresit deloc pentru ca o fata iti spun sigur ca pune mult suflet intr-o relatie noi baieti gresim de cele mai multe ori in relatile pe care le avem si sa iti spun ceva cine dragoste imparte primeste dublu inapoi

| irina20 a răspuns:

Nu e gresit.Doar ca de obicei cand pui suflet intr-o relatie suferi...

| Dyutzzah a răspuns:

Si nu este un lucru gresit e ceva firesc chiar daca nu tot timpul sentimentu e reciproc si chiar daca mai is prieteni care rad nu trebuie luati in seama pentru ca is niste persoane care nu stiu cei viata. Succes!

| Doa'Do a răspuns:

Nu este gresit. Fetele sunt impresionate cand afla ca baiatul pune mult suflet in respectiva relatie; dar trebuie sa fie si reciproc.

| Baby a răspuns:

Normal ca nu e gresit, cum sa intrebi asa ceva?
daca unii baieti sunt insensibili, nesimtiti, si profitori asta nu inseamna ca toti trebuie sa fie asa. Daca iti merita iubirea, iti doresc numai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer dude am facut acum o zi greseala asta. m-am simtit aiurea la un chef pentru una. Dar trebuie sa fi atent. stiu sa se prefaca foarte bine unele si nau curaj sati zica ca au prieten.

| zuzu_3768 a răspuns:

Ba ai dracul cica:e gresit sa iubesti o fata? laughing Normal mha ca e gresit, decat sa iubesti o fata mai bine iubeste un baiatrolling on the floor