anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E greu sa ai o relatie la distanta? Bucuresti-Cluj.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de cata intarziere are trenul.

| Adry05 a răspuns:

Chiar am unii in lista care au genul asta de relatie si exact in orarele zise de tine si pare ca le merge bine si au ceva timp impreuna.

| Evolution a răspuns:

Relatiile la distanta de obicei parerile sunt impartite pentru ca depinde si de circumstante.
Cat de des va vedeti, cat de des vorbiti, cate amintiri aveti impreuna, cat de mult tineti unul la altul s-a.m.d
Cheia in orice relatie este comunicarea, relatia la distanta se bazeaza mult pe asta.
Nu este imposibil si nici greu. Ideea este sa faceti cumva sa nu fie imposibil intalnirea si sa faceti cumva pe viitor sa nu mai fie relatie la distanta.
Depinde mult de circumstante, deci tu stii cel mai bine.
Succes!

| RAY a răspuns:

E pierdere de timp, daca ai timp de pierdut eu spun sa mergi inainte si sa te minti ca e sincera cu tine, daca esti rational nu mergi mai departe, sunt iluzi, amagiri atat

| mihai69 a răspuns:

Nu e greu s-o ai, greu e s-o menții mai mult timp. Eventual s-o dezvolți...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E inutil.
Mi se pare mult mai trist, decat sa nu ai o relatie. Daca intr-adevar e alesul/aleasa, gasiti o solutie sa fiti impreuna.

| HazelEyes77 a răspuns:

Cam da. Distanta e o problema mare ce duce uneori la frustrarea ca nu poti fi cu partenerul ca nu te poti bucura de tot aceea ce inseamna apropiere fizica, intalniri romantice, activitati desfasurate impreuna, intimitate etc. Si devine greu s o pastrezi. Evident sunt si cazuri fericite cand apar sentimente puternice si acestea rezista obstacolelor numite timp si distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine e greu, nu imi place sa fiu mereu pe drumuri, mi se pare obositor.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Depinde

| leapșa a răspuns:

Este greu pentru cei care se vad de cateva ori pe an sau o data la cateva saptamani, dar daca iti permiti vizitele frecvente, e mai usurel de intretinut.

| TimSem a răspuns:

Eu vreau să întreb: e vreodată ușor să ai o relație? Dacă nu e greu, înseamnă că nu crește, că cei doi nu se transformă etc. Unii ar spune că s-ar înșela între ei. Și, ce? Dacă ești și pe aceeași stradă, nu poți să înșeli? Ha! Așadar, iubirea, încrederea și respectul sunt oricum ar fi, departe sau aproape.
Da, e mai mult de lucru, însă satisfacția finală este însutit mai mare! Îți spun din experiență...

| b889max a răspuns:

După cum spune o vorba din bătrâni intr-o relație la distanță toți 4 sunt Fericiți!
Dar depinde foarte tare de multe chestii cumpar fi: cât de serioasă este relația
Câți ani au partenerii
Ce planuri au aceștia
Dacă este doar o gagicareala...
sunt multe de discutat dar poate ne dai mai multe detalii și dezbatem după! Bafta