Te sfatuiesc sa nu mai cauti.
Vezi bine ca,cu cat cauti mai mult cu atat te dezamagesti mai mult,asa ca ar fi un bun inceput sa incetezi sa cauti.
Si sa te ocupi de tine.
Seneca spunea ca singurătatea este pentru spirit ceea ce hrana este pentru corp,asa ca invata sa devii intreg inainte sa-ti gasesti jumatatea.
In cuvinte simple,cauta sa devii o persoana de care iti place,de care esti mandru.
Abia atunci vei atrage persoana potrivita,desi pe langa ea,vor fi si multe altele,complet nepotrivite.
Nu e frustrant sa fii singur si nu e trist,tu vezi singuratatea in felul asta pentru ca nu stii s-o folosesti creativ si in interesul propriu.
Citeste,asculta muzica buna,vezi filme de calitate,iesi in locuri elevate unde preocuparile celor din jur sunt serioase si vei fi cotat ca om serios.
Iar ceea ce-ti doresti se va intampla pe nesimtite,cine nu si-ar dori un om pe care sa se poata baza, alaturi?
Asadar, lasa tristetea si frustrarile, gandeste pozitiv si autoeduca-te, iti faci o mare favoare.
Va fi la moda singuratatea cand nesimtirea va fi peste masura si nu iti va parea rau, important e sa ai salariu si sa iti faci orice moft vrei pe banii tai.
Cand cauti ceva, n-o gasesti si cand nu cauti, apare din senin!
Cu cat cauti mai mult, cu atat vei deveni mai obsedat si frustrat doar pentru faptul ca esti singur!
Persoana potrivita apare in cel mai neasteptat moment, nimeni nu a cautat-o pana acum dar au gasit-o deoarece se intampla pe neasteptate.
Lasa frustarile, traieste-ti viata, nu merita sa-ti irosesti viata doar din acest motiv, niciodata nu poti sti cand norocul bate la usa ta!
Daca ma intrebi pe mine, e mai bine sa fii singur decat cu persoana nepotrivita, foarte multi au trecut prin asa ceva si nu au mai dorit relatii deoarece le este mult mai bine asa!
Nu vreau sa te descurajez dar ar trebui sa te linistesti, am fost si eu indragostita plus tradata si nu a fost deloc un sentiment placut, a fii indragostit este un sentiment minunat de care as vrea sa aiba parte toata lumea.
Oricum, "cine rade la urma, rade mai bine" deci nu te lasa prada depresiei, niciodata nu se stie ce va aduce viitorul!
Nu am cautat.
Si asa cred ca e cel mai bine.
O sa apara persoana potrivita penntru tine la momentul potrivit.
Cu cat cauti mai mult cu atat e mai frustrant.
Trebuie sa te adaptezi si sa intelegi ca in spatele oricarei relatii, sta ascuns un interes.
Este greu dar depinde ce cauti. Nu iti pot da sfaturi in acest sens pentru ca insami nu stiu cum si ce sa fac sa ies din aceeasi stare. oameni seriosi si fara fite sunt destui, atat fete cat si baieti, ti-am spus...depinde doar ce cauti si unde cauti. Mai depinde si de cat de "disperat/a" esti... cu cat cauti mai intens cu atat este poibil sa fii nevoit sa astepti mai mult. Poate este bine sa incerci sa folosesti timpul pe care il ai pentru tine si cand va aparea acea persoana potrivita sa il imparti cu el/ea. Rabdare, randare si iar rabdare
Cel mai bine ar fi sa-ti gasesti o fata (asta in cazul in care tu nu esti gay) inteligenta, de treaba si cumintica, n-o sa te paraseasca niciodata...
E intr-adevar o situatie grea.Si eu am trecut prin asta si mi am gasit fericirea intr o relatie la distanta care merge Incearca si tu metoda asta si vezi daca da rezultate In ziua de azi oamenii s au schimbat mult Daca nu ai bani casa masina nu se uita la tine Eu am avut noroc gasind o fata cuminte frumoasa care ma place pe mine pentru ceea ce sunt.Mult noroc. Funda?
M-am gandit sa particip la o sesiune de speed dating. M-am inscris deja pe un site onetime.ro si astept sa se intample. Caut solutii. Si m-am gandit ca asta e o solutie.