| zuzapitika a întrebat:

E greu sai spui acelei pers tot ce simti pentru el, sai spui cal iubesti, ca tie dor, ca iti doresti sa il vezi s ca il iubesti mult. dar de asta exista si frica. Frica de indiferenta, tacere si ura.ne e frica k o sa inrautatim situatia. Dar uneori am vrea sai spunem dar si nu am vrea sa stim ce simte s sa stie ce simtim pentru el dar nu ne putem exprima asa usor ca printrun comentariu sau un msj.As vrea sa fie langa mine si sa-i spun,, Mie dor de tine si nu te pot uita"...sadcrying ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| Raluca28 a răspuns:

Aceasi situatie o am ca tine, crede-ma.si e ff. nasol.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cred si eu sunt in acelasi situatie e foarte greu sasi declari iubirea unei persoane asta e ce sa facem viata merge inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e sa vb cu cineva apropiat tie cine in care ai incredere eu asa voi face

| AleXxX007 a răspuns:

Sincer vorbind, dac iubesticu adevarat, nu ar trebui sa existe o asemenea frica! uite in ochii lui si zii doar >"TE IUBESC" mai mult ni4 nu e necesar...

| zuzapitika explică (pentru AleXxX007):

Da alex dar vezi tu.nu toti sunt asa de puternicihee heeunii sunt mai sensibili si mai timizi...eu de exemplu.imi e mult mai usor sami exprim sentimentele si sa spun ce am pe suflet scriindhappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru AleXxX007):

Cine te crede asa usor

| zuzapitika explică (pentru anonim_4396):

Sincer nu am nevoie de credibilitatea necunoscutilorhee heehappyci de cea a peroanei de langa mine si a celorlalte din jurul meu

| anonim_4396 a răspuns (pentru zuzapitika):

Asa e