| Victoria18 a întrebat:

E in legatura cu libidoul meu... Din joi in pasti(foarte rar) simt nevoia sa fac sex, si asta dureaza doar cateva minute dupa revin iar la obsesia mea pentru petting pe care o am intotdeauna. Ce se intampla cu mine? Mai e cineva in situatia mea? As vrea si eu sa am un libidou normal.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o problema psihologica, probabil legata de un moment in care ai facut petting fara a fi pregatita sa treci la actul sexual (pettingul se incepe, intr-o relatie, cu cateva saptamani inainte de inceperea activitatii sexuale reale, ca o pregatire, nu se prelungeste niciodata peste 2-4 saptamani)

| RAY a răspuns:

Si eu de cand am vorbit cu tine, apropo in numele lui dumnezeu sper ca ai peste 18 ani ca sa te pot visa in continuare, esti la ovulatie, asta e raspunsul logic

| Seba2013 a răspuns:

Platon in la Republica vorbeste ca psihicul este compus din 3 parti.
Una este rationala care Platon o compara cu un pastor, filozof sau guvernant.
Aialalta este irascibila, iar Platon o compara cu un caine, politia, si nu mai stiu ce.
Cealalta este cea apetitiva, si este comparata cu oile, aici se gaseste libidoul.
Platon spune ca partea rationala trebuie sa controleze partea apetitiva, dar pentru acest lucru are nevoie de partea irascibila. Aceasta parte se ocupa de disciplinarea oilor, asa ca un caine care controleaza oile, sau ca politia care se ocupa de control.
In psihologie aceasta PARTE IRASCIBILA se mai numeste STRATEGIE DE AFRONTARE CENTRATA PE EMOTIE. Continutul acestui titlu, ne vorbeste ca aceasta strategie se ocupa de controlarea acestei parti apetitive. De aceea trebuie constientizata, ca altfel ea ramane in repus, iar tu ramai pasiva, indefensiva, pentru ca nu poti controla oile. Trebuie sa fii indignata cand te controleaza oile, trebuie sa latrii asa ca un caine, nu sa il lasi sa doarma.
Insa lucrul acesta este un pic mai profund, pentru ca societatea vrea sa fie ea pastorul oilor.
Sunt multe lucruri de spus, de aceea daca vrei sa chestionezi acest subiect, putem sa reflexionam mai profund, ca asa eu nu imi dau seama la ce stadiu esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obsesia ta pentru petting vine incã de când erai micã, ai primit tandrete de la tatãl tau? Vezi ca asta poate fi problema acum vrei sã primesti de la alti barbati, si ai disfuntii la nivel psihologic sexual.

Răspuns utilizator avertizat
| Silwian a răspuns:

Nu l mai doresti! Schimba l! Nu te mai chinui!

| GrungyCacti a răspuns:

Fix prin asta trec si eu...

| eMeR a răspuns:

Normal= plictisitor, nu poti fi ca toti ceilalti. Ar trebui sa te acepti asa cum esti, nu este nimic rau in petting. Nici nu vad cum altcumva poti incepe o partida de dragoste nebuna, si salbatica decat cu sarutari, mangaieri, muscaturi, masaj etc. Dar bine inteles la sex nu ai nevoie de asa ceva, dar daca a face dragoste preferi, atucni pettingul se intelege de la sine. Cum altcumva sa-ti vina cheful?happy

| Astaestecsf a răspuns:

Pai, dacă simți nevoie, caută un băiat de treaba care te place și FAO