Intai de toate, daca iti incepi viata sexuala de la varsta de 17 ani este ideal, ginecologii au constatat asta, corpul tau este cel mai bine pregatit atunci.Desigur,nu ajunge sa te multumesti cu faptul ca esti pregatita numai din punct de vedere fizic, trebuie sa iti raspunzi tie unele intrebari:Tipul caruia vrei sa ``te daruiesti`` te iubeste? Este el gata sa isi asume orice responsabilitate pentru ce s-ar putea intampla(sarcina, boli etc.)? Crezi ca merita sa faci acest lucru? Vrei cu adevarat sau doar esti curioasa sa incerci?
Daca raspunsul tau este da, atunci te poti considera pregatita.
Iti doresc numai bine si sper ca sfatul meu ti-a fost de folos.
Da ma iubeste.Si eu vreau cu adevarat, de curiozitate nu se merita niciodata.Si bineinteles cum sunt eu grijulie o sa ne protejam asa cum trebuie
Buna!
Sa stii ca esti chiar un exemplu! Cunosc multe fete care au inceput de la 12-13 ani.Ai fost atenta separe pana la varsta asta si nu te`ai luat dupa ele.Da e foarte ok pentru varsta ta. Daca vrei sa incepi dupa 20 de ani nu e o problema. Oricum e bine si asa.
Numai bine
Sincera sa fiu, n-am crezut ca mai exista fete ca tine.Aici fetele intreaba de 12-13 ani daca e bine sa o faca dar tu la 17-bravo.Eu cred ca acum e cel mai bine.
Eu zic sa astept ca nu e bine de acum
e parerea mea daca vr incepetio daca va iubiti asa de mult dar zic ca nu e asa bine dela varsta asta
Nu ai nimic basta ca faci prostejat dar la varsta ta sa nu ai problemme cu parinti mai stiu eu sa nu te duca la doctor
Asta sincer nu ti-o poate spune nimeni. Tu vei sti ce e mai bine pentru tine, tu singura trebuie sa iei aceasta decizie.
Poti sa faci, numa protejat daca nu vrei copil. Dragostea se face minim in doi, ramene secret!