| Ashish a întrebat:

E in regula daca imi incep viata sexuala la varsta de 15 ani...nici mie nu mi-se pare o idee foarte buna dar il iubesc pe acest baiat si el ma iubeste mi-a demonstrat asta...As dori si sfaturile vostre va rog.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea (baiat) este ca e mult prea devreme. La fel ti-as spune si daca ai fi prietena mea.
Se poate intampla ca de a doua zi sa nu il mai vezi pe baiat (au mai fost pe TPU fete care au patit-o si intrebau ce sa faca). La varsta asta trebuie sa te documentezi cum sa te protejezi si in ce fel se schimba corpul tau. Nu cred ca iti trebuie o vizita a berzei si nici vreun BTS.

14 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ehhhhh nu cred in iubire la 15 ani, iubitu tau vrea doar sa pape carnita frageda, orice baiat merge pana in panzele albe cu chestii romantice si lapte si miere pana cand prada cade in pat, dupa aceea se face disparut

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ar TREBUI să mai AŞTEPŢI vreo 3 ani :)

Dacă îţi începi acum viaţa sexuală, evident că RISCURILE sunt mult mai MARI!

Principala cauză a CANCERULUI de col uterin este "debutul precoce al vieții sexuale" - vezi detalii la linkul :
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cancer_de_col_uterin

http://www.sfatulmedicului.ro/......evreme_750

http://www.csid.ro/health/cancerul-de-col-uterin-2780272/

http://www.ginecologie.ro/......fault.aspx

Viaţa sexuală TREBUIE începută DUPĂ 18 anişori!

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Nu vei fi prima fata pacalita de un baiat, dar cu voia ei! Daca tu asta vrei, daca visul tau este sa devii femeie inca de la aceasta varsta, atunci esti libera sa o faci, dar nu pune in discutie motivatia iubirii voastre, si nici nu poti avea, dupa aceea, pretentii absurde.

| Emilian65 a răspuns:

Daca tu ai 15 ani, el cati ani are? Indiferent cati ani are el, nu este bine sa faci sex la 15 ani. Mai ateptati sa mai cresteti, pentru ca aveti tot timpul dupa aceea sa faceti sex.

| Fatamuntilor a răspuns:

NU, nu este in regula deloc!
Corpul unui adolescent se dezvolta pana pe la 17 -18 ani.Organele sexuale isi incheie dezvoltarea dupa 17 ani jumate 18.
Apoi sunt o multime de riscuri(boli,sarcini nedorite ) ca nu mai vorbim de efectul pshiologic.
NU ti se pare o idee buna,foarte bine,insemna ca nici nu esti pregatita,nu ai informatiile necesare!
Il iubesti, foarte bine, dar nu asa ii demonstrezi accepand sa iti incepi viata sexuala cu el!
Iar el daca te iubeste, daca te respecta, te va intelege si va astepta!

| minrest a răspuns:

Cred ca a cautat o fata de 15 ani ca sa o poata pacali sa faca sex.

| Alcyon a răspuns:

Nu este in regula. Viata sexuala vine la pachet cu multe probleme, destul de mari pentru o fata de 15 ani. Gandeste-te ce te faci daca ramai insarcinata la varsta asta. Sa stii ca se mai intampla, mai ales daca esti micut si n-ai experienta. Prezervativul te protejeaza 98%, DOAR daca e folosit perfect, ceea ce in real life nu se prea intampla. Daca nu-i folosit perfect, protectia scade pe la 80%. De aceea sunt atat de multe adolescente care fac avorturi sau isi abandoneaza copilasii. Asta in primul rand. In al doilea rand, viata sexuala presupune vizite regulate la medicul ginecolog. Chiar daca partenerul n-are boli, tu, ca femeie, tot te poti pricopsi cu infectii vaginale sau ciuperci, ce adesea nu dau simptome. Eu zic sa mai astepti cativa ani, sa te mai maresti putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca parintii tai, vor sa va intalniti impreuna, sa discutati despre inceperea vietii sexuale si despre viitor.Sa vezi ce mult te iubeste.

| Alicezzz a răspuns:

Draga mea, viata sexuala o incepi atunci cand te simti pregatita sa faci acest pas, daca persoana cu care esti merita acest lucru si nu in ultimul rand ca ai o educatie sexuala bine pusa la punct, nu dupa ureche, ca sa nu te trezesti cu surprize nedorite. Asa ca totul depinde de tine si de ceea ce iti doresti! Bafta :*

| farfuriaverdex a răspuns:

Nu este in regula, daca te iubeste asa tare ti-o poate demonstra avand rabdare sa fi si tu pregatita

| rebiik a răspuns:

Mie mi se pare o varsta cam frageda pentru asta, dar. daca tu esti pregatita si iti cunosti corpul si esti sigura ca el te iubeste su nu sta cu tine doar pentru a ti-o trage, si dupa sa se duca sa zica la toata lumea ''n-am iubit-o p-aia, am stat cu ea doar ca nu am avut cu cine / ca sa i-o trag'', atunci fa-o.

| Carapace a răspuns:

Salutare,
Ashish, treaba stă așa. Eu nu sunt nici pro nici contra. Dacă voi vă iubiți sunteți liberi să vă arătați asta și fizic prin a vă începe viața sexuală, însă vreau să știi ce înseamnă de fapt asta și tu să-mi zici dacă ești pregătită. Începerea vieții sexuale reprezintă în primul și în primul rând multă responsabilitate, pe lângă că dacă amândoi sunteți începători e mai greu fiindcă trebuie să o faceți corect având în vedere că nu ești complet dezvoltată. Dacă chiar sunteți serioși eu te sfătuiesc așa să vorbești și cu mama ta despre asta, pentru că te va sfătui mai bine decât oricine de aici. Dacă încă îți e rușine să vorbești cu ai tăi despre o posibilă începere a vieții sexuale, mai ai răbdare până vei putea și înseamnă că atunci va fi și timpul.

| Deniss30 a răspuns:

Fata ai abia 15 ani, esti la o varsta la care tu acum incepi sa te dezvolti.Acum esti in perioada in care poti cunoaste alte persoane si baieti.Nu te gandi sa iti incepi viata sexuala deoarece e o alegere gresita. Daca baiatul cu care esti acum te iubeste cu adevarat si tine la tine te va astepta pana vei fi pregatita sa faci acest pas important fara sa te simti obligata.Acum esti prea mica sa intelegi unele lucruri si tine minte orice baiat care urmareste doar sex va face orice pentru a obtine ce vrea.Tot ce vreau sa spun este sa nu te grabesti, sa nu iei nici o decizie fara sa gandesti iar pe viitor sa regreti.Nu uita sa te respecti si sa ai grija de tine iar daca prietenul tau nu va intelege decizia ta atunci inseamna ca nu te merita.Bafta!

| Ashish explică:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi...adevarul este ca nici eu nu ma simt pregatita pentru asa ceva dar voiam sa ma informez mai bine.