Oferirea unei flori reprezinta un gest de maxima admiratie fata de persoana respectiva. Astfel ca in aceasta problema nu exista un anumit tipic sau sablon de urmat. Succes!
O floare este bine-venita oricand chit ca este prima intalnire sau a2-a intalnire, cum simti tu.
Eu zic ca da, este un gest foarte frumos si niciodata nu se demodeaza(indiferent de ce zic altii), mie imi pare o atentie foarte frumoasa si sunt sigur ca fata respectiva va aprecia gestul.
Cu siguranta ar fi un gest foarte dragut. Nu e neaparat obligatoriu, dar te asigur ca fata aceea va fi foarte placut surprinsa!
Eu zic că este un gest foarte draguț din partea ta si care zigur o sa-i placă..succes
Sincer, eu apreciez astfel de gesturi. Oricat de mic nu ar fi, denota o atitudine, ceea ce este de apreciat in contextul societatii actuale! In plus o poti surprinde plcut, pentru ca banuiesc ca nu multe primesc flori la prima intalnire si nu de la oricine. Astfel, poti deveni special pentru ea, deosebit de cei care au fost inainte. Si inca ceva. baieti, nu va temeti sa fiti originali, creativi! Nu va temeti sa faceti un pas inainte, fie el si gresit. nu va mai ganditi oare ii va placea sau trebuie sa o intreb, nu va mai conduceti dupa turma si legile societatii. Fiti sinceri cu voi, si cu ceilalti, fiti voi insiva si veti fi apreciati si iubiti de cine va merita cu adevarat.
Un raspuns cu caracter motivational, dai cele mai bune sfaturi din cate observ si as vrea sa vb ceva in privat daca poti
Desigur. Sunt doar sincera)
HerculePoirot întreabă: