Nu e normal si nici okay, nici din partea baiatului si nici din partea fetei. Insa e comun si oricum, majoritatea acum isi doresc sa 'experimenteze' mai mult. Parerea mea cel putin e ca majoritatea isi doresc mai multa libertate / distractie si da, e la moda intr-o oarecare masura...
Intr-o relație trebuie sa existe sinceritate respect înțelegere siguranța loialitate și mut mai multe de atâtea
Nu, nu e normal sa iti bati joc de cineva ca e fata ca baiat. Nu te grabi in a avea o relatie, fii rabdator si inainte sa intri intr o relatie afla mai multe despre ea iar daca nu ti se pare ok aia e cauta alta
Aici, am o poveste din viata mea
Am avut o relatie in vara
Si stiu ca n-am facut bine, dar am ales sa o fac pe 'fuckboy-ul' si sa fiu 'smecheras' o luna am facut asta, vreau sa zic ca fata ma iubea, si nu ii dadeam atentie mai deloc
Dupa aceasta luna, am devenit iubitor, si romantic, am primit papuci in 3 zile
Stiu ca a incercat sa se impace cu mine dar n-am vrut
Sunt fete care apreciaza sufletul, dar foarte rar
Deci da, daca vrei o relatie doar pentru o noapte de dragoste, incearca sa fii nepasator catre fete
Daca vrei insa o relatie unde se pune suflet
Singurul meu sfat e sa te prefaci ca iti lasa in fiecare relatie pe care o ai, sa nu pui suflet, doar sa para, nu de alta, dar la final o sa suferi
Si cand crezi ca ai gasit acea fata iubitoare poti pune suflet pentru ea in adevaratu sens al cuvantului
Urasc fetele de genu
Fetele vor doar băieți răi în ziua de azi. De băieții buni au nevoie doar când vor să li se plângă că ăia se poartă urât cu ele sau să plângă pe umerii lor când acei fuckboys le dau papucii.
linarkfts întreabă: