La faza cu minciuna, tu ai dreptate. De ce sa minti?!
E mai bine sa spui adevarul, desi, doar pentru sex, exista "fetele de pe centura".
Pe de alta parte insa, nu e o conceptie tocmai corecta (sa stai cu o fata doar pentru sex), pentru ca la randul tau, nu cred ca ai vrea sa fii folosit (de exemplu pentru bani).
Chiar zilele trecute am vazut o intrebare, in care un tip se vaita ca fetele din ziua de azi ii folosesc pe baieti doar pentru bani.
Pai, in conditiile in care cineva ca tine se foloseste de o fata doar pentru sex, atunci, e normal ca si o fata sa se foloseasca de un baiat, doar pentru bani. De unde se trage concluzia ca e o problema de cerere si oferta (vezi economia de piata ).
Nu prea contează dacă stăm pentru sex sau nu. O fată care mai și gândește va ști mereu dacă jumătatea ei urmărește un interes sau pur și simplu o iubește.
Atunci când iubești n-ai cum să stai doar pentru sex.Mai sunt și băieți care își recunosc lor însuși că stau doar pentru sex și se fac pe îndrăgostiți purtând o mască.
Mai devreme sau mai târziu tuturor ne cade masca.
Baieteii necopti stau cu fetele doar pentru sex. Barbatii maturi insa pun alte lucruri pe primul plan, fiindca de la o varsta mai incepi sa judeci si cu capul.
Mda ai dreptate, si judeca cu, capul care are creier, fiindca sigur venea unu si iti zicea ceva
E ceva rau daca am 14 ani aproape 15 si la iubita mea nu ma gandesc la sex si chestii ? Ma gandesc la altele ( alte fete ) dar la ea, nu asta e pe primul plan.
Ai fi uimit sa afli ca barbatii gandesc de regula cu creierul si nu stau cu femei doar pentru sex; aceasta etapa din viata se numeste maturitate dar tu mai ai cale lunga pana sa ajungi acolo dovada fiind gandirea imatura de care dai dovada.
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: