| ttttttavy a întrebat:

E mai complicat, in urma cu 8 luni, m-am despartit de fosta mea prietena..cu care am stat 2 ani. Dupa ce ne-am despartit, pana in momentul asta am mai incercat sa iubesc 5 fete(pe parcurs),dar am esuat tot la ea,ma gandesc. Ea este cu un baiat,pe care sustine ca il iubeste dar nu o cred,datorita faptului ca mai vorbi,din cand in cand,si imi tot spune ca nu ma poate uita, si ca am fost prima ei iubire si cate un te iubesc.Problema e ca inca o mai iubesc,si o vreau inapoi. si nu stiu cum sa fac chestia asta.Un sfat, ceva util.

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Poi spune-i si ei chestiile astea! spune-i ca este singura ta iubire si nu iti vezi viata fara ea!
Ca vorbeste cu tine nu inseamna ca te iubeste( nu vreau sa fiu nepoliticoasa, ci realista) si eu am prietenul meu de aproape 2 ani jumate si vorbesc din cand in cand cu fostul meu,dar asta nu inseamna ca mai tin la el,eu am viata mea langa acest baiat! el a avut momentul lui,a gresit m-a pierdut,, a mai primit o sansa si a dat iar cu piciorul,, e ceva normal sa ne refacem viata.
Nimeni nu o obliga sa fie impreuna cu acel baiat, nimeni nu o obliga sa nu mai fie cu tine si sa va spuna te iubesc la amandoi! poate pe ala chiar il iubeste si cu tine se joaca, la fel cum ai facut si u candva!
Normal e s-o iei la o discutzie intre 4 ochii, sa-i pui lucrurile verde-n fata,, ori ii alba, ori ii neagra dar macar u sa stii c sa faci pe viitor!
Succes!

| ttttttavy explică (pentru IloveME):

Faza e ca ea..stie..ca o iubesc..si la fel, stiu si eu..ca ma iubeste...

| IloveME a răspuns (pentru ttttttavy):

Dar te-as crede, daca mi-ai sp ca nu are pe cineva!
Ia zi atunci daca asa de mult va iubiti, dc nu sunteti impreuna! vad normal ca atunci cand 2 persoane asa de mult se iubesc, sa fie impreuna!
Ori ai facut u ceva si de aceea nu vrea sa fie cu tine?

| ttttttavy explică (pentru IloveME):

Rectific...am spus ca are pe cineva..am facut si cateva boacane.dar astea se trec cu vederea.
sunt minore.

| IloveME a răspuns (pentru ttttttavy):

Gandeste-te in trecut si incearca sa nu mai faci acele "gafe minore" cum spui u! se vede ca aceste gafe minore te-a despartit de persoana mult iubita!

8 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

In primul rand daca ati fost despartiti 8 luni, eu zic ca ii cam mult si nu o sa mai fie cum a fost la inceput, sper ca iti dai seama de asta.Bun....inca o iubesti si se pare ca si ea pe tine, din moment ce ati fost impreuna 2 ani,oare chiar nu sti cum sa o abordezi pentru a va mai da o sansa?
Intr-o conversatie,care ar fi de preferat sa fie fata-n-fata, pentru a vedea expreseai fetei unui altuia, pur si simplu o sa ii zici sa va impacati, daca zice ca te iubeste si nu te poate uita.
Problema ar fi ca ea are deja o relatie, despre care sustine ca il iubeste...pana la urma pe care dintre voi va iubeste? cred ca daca i-ai cere sa va impacati, ai cam pune-o in situatia de a alege, asta in caz ca nu stie ce vrea.winking
La urma urmei, daca vreti sa va impacati cred eu ca o sa va fie usorwinking

| Alexandru0007 a răspuns:

Esti sigur ca va fi iar ca atunci? intreab-o cum ar fi daca ati fi iar impreuna, daca e posibil acest lucru. spune-i ce simti si vezi ce spune

| DenisIonut01 a răspuns:

Hihi puneti costumu sa nu ti-o iei in barba cand aude pretenu ei ca vrei sa i-o furi. Invito prieteneste la un suc, spune-i ca vrei sa ai spui cateva lucruri care ai aflat despre ea si la suc o poti cinvinge sa ti se intoarca la tine, poti sa ai spui ca ai fost inocent cand te-ai despartit de ea si sa iti acorde o a doua sansa cum toti meritam inca o sansa. Dui si tu niste flori, macar un trandafir rosu si o ciocolata milka in forma de inima poate si un ursulet sau o rama foto cu o poza cu voi doi.

| oanaonitza26 a răspuns:

Pai cand spune ca te iubeste intreab.o : da tu nu.l iubesti pe prietenul tau? sau spune-i ca si tu o iubesti si vezi cum mai merge apoi