Daca te-a lasat si in caz ca se va reintoarce la tine vei pati la fel, tu lasa-l impace si asteapta pana o sa ai ocazia sa fi cu alt baiat.
Misogin. : E prima mea iubire. Eu sunt prima lui iubire. stiu ca ma iubeste inca.si ca ma va cauta. ne-am mai certat asa si spunea ca nu vrea sa sufar langa el.si ca de aia m`a lasat pentru ca a crezur ca sunt neferikita. Nu intelege ca ferikirea mea e alaturi de el. Nu pot vedea alt baiat, iti dai seama... Timp de 9 luni de zile a stiut ce vrea, e tanar.a cazut intr-un impas si e deprimat total. Nu`l pot uita.
Asa zici acum, e normal la inceput dar in viata treci prin multe si daca intr-o relatie apare o cearta dura, care a provocat rau spre bine nu va mai fi. Nu ai cum sa o duci bine cu el, iti accepti soarta asa cum e si vei trece peste greu.
Asteapta si tu ceva timp1-2-3 saptamani.nu-i mai da nici un semn de viata daca tu esti prima lui dragoste sigura va face el ceva sa ia legatura cu tine.Nu crezi ca ar trebui si el sa faca ceva in relatia asta in afara de fptaul ca aduce bani sau chestii de`astea materiale... :d.
Daca intr-adevar tine la tine sigur se va intoarce...pana atunci incearca si tu sa iti ocupi timpul cu altceva pentru a mai uita de el.caci gandindu-te la ce a fost iti faci rau si nu e bine...ai o viata inainte :d.
Buna! eu zic ca are dreptate fa si tu ce face el adica eu incerc sa spun sa strangeti ban cu ban si sa va mutati impreuna...bafta mare
Ma fratilor incercati sa va reveniti.toata lumea are nevoie de bani.dar sa nu uitam ca si toata lumea are nevoie de dragoste, de afectiune, de o persoana care sa ii fie aproape atat la bine cat si la rau (si nu ma refer neaparat la casatorie) ci pur si simplu la o persoana care sa fie alaturi de tine, sa tina la tine si totusi sa te inteleaga atunci cand trebuie si cum trebuie.cat despre situatia prezentata, ce pot sa zic? este pana la urma alegerea lui.tu domnisoara trebuie sa intelegi un lucru...la varsta care o ai, mai ai destule de trecut prin viata.mult prea multe sa poti sa iti dai seama.un sfat, mi asteapta putin, inceaca sa iei legatura cu el intr-un fel sau altul si sa lamuriti situatia asa cum trebuie : fata in fata! vezi ce are evoie, ce are pe suflet, ce vrea si tot asa.iti doresc mult succes si sa auzim de bine! app nu a scris proprietara contului ci nebunu de iubitusu'