Of, Of, Of, Of, trebuie sa incetez cu asta, vorba lu marlanu, ma ustura ochii.Deci cum poti fi atat de inapoiata? Ala e un baiat hit and run.Nu te pretuiesti si tu deloc? ai 14 ani,abia ai invatat sa pui un absorbant si tu deja te gandesti sa te intinzi cu unu si cu altul? Icenepe sa te masturbezi daca numai suporti singuratatea intima. Putina decenta,iti distrugi copilaria(ma rog, altele is satule la varsta ta.)Cum spuneam, termina cu prostiile, si bagati mintile in cap.Fa odegetica, si culcate, nu te apuca sa te intinzi cu unu cu altu.Pariez ca daca ii zici sa te astepte juma de an, turbeaza si saptamana care vine iti da cu sutu-n fund.
Du-te si spune-le parintilor, ca nu-i normal ca un copilas de 14 ani sa inceapa sexul!
Iar daca parintii tai merg la Politie si fac reclamatie, baiatul intra la puscarie juvenila, pentru ca, a intertinut relatii sexuale cu un copil mic.
Nu glumesc!
La 14 ani, nu are nimeni voie sa faca sex cu tine!
Implicatiile sunt majore si se ajunge dupa gratii imediat.
Parerea mea e ca te grabesti sa faci pasul asta si fizic si psihic nu esti pregatita pentru asa ceva. Prietenul asta al tau din pacate nu si doreste decat un singur lucru de la tine te vrajeste cu vorbe dulci dintr astea doar ca sa se culce cu tine. Mai ales ca aveti doar o luna de relatie. Daca ar tine la tine intr adevar nu te ar presa sau ar aduce in discutie sexul avand in vedere ca ai doar 14 ani. Gandeste te bine nu vrei sa iei o decizie pripita de care sa te caiesti mai incolo!
Mai stai cuminte macar pana ajungi la liceu, și normal că iti este rușine. După, o lună te "iubește enorm", hai pe bune, tu nu-ți dai seama că ăsta vrea doar sex?
Asa e inceperea vietii intime de timpuriu afecteaza in sens negativ tinerii.
Ba eu nu înțeleg cum puteți sa fiti unele atata de oarbe... tipii ăștia mai mari care se cuplează cu fete mai mici și mai prostuțe o fac cu un singur scop...SEX. Sper ca te-am lămurit
lucyaneya întreabă: