| crinaalexia a întrebat:

E normal ca de la un timp sa te plictisesti de iubitul tau? adica nu stiu il iubesc foarte mult si mi-e frica sa nul pierd suntem impreuna de 7 luni dar cateodata simt nevoia sa fiu singura sa ies cu prieteni sa vb cu alti baieti... el e si gelos poate fi asta problema? Funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste monotonie si daca nu interveniti cu ceva nou in relatie se destrama cuplul vostru, daca e gelos e si mai nasol, oricum. cate-un pic de libertate trebuie sa existe in orice cuplu. Eu stiu ca distanta te atrage si mai mult, te face sa iubesti si mai mult partenera/partenerul asa ca trebuie sa vorbiti intre voi, sa-i spui ca gelozia lui te "sugruma" si ai nevoie de putina libertate, daca nu te intelege spune-i ca daca ve-ti continua asa nu o sa fie bine pentru nici unul dintre voi

4 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Nu mai stati toata ziua bot in bot, ca de-aia te plictisesti. Mai iesi si fara el. Doar nu sunteti siamezi...

| alincik900 a răspuns:

E normal sa vrei sa fii singura sau sa iesi cu prietenii pe linga relatie trebuie sa ai si libertate.Dar in ceea ce priveste plictiseala incercati sa iesi din monotonie faceti ceva nou impreuna.

| Aayan a răspuns:

Buna.
Plictiseala aceea ce o simti tu este data de monotonia relatiei.
E normal sa simti dorinta de a iesi cu alti prieteni sau sa vorbesti cu alti baieti, iar el ar trebui sa trateze aceasta dorinta cu intelegere, nu cu gelozie.
Incercati impreuna sa iesiti din tiparele relatiei.

| ThisIsBIS a răspuns:

Nu, e anormal.