Facem dragoste doar cand vrea ea.
=====
Dar este minunat!
Bine că vrea!
Te porți frumos cu ea.
Citești Kama Sutra.
https://bit.ly/2STkQp0
Și din Biblie, cântarea Cântărilor.
Din prima, vei învăța cum să amplifici dorința iubitei iar din a doua un verset important, vechi de milenii.
Lasă dragostea să vină când vrea ea.
=====
Nu după cheful tău.
Ar trebui să comunicați mai mult, dacă a intervenit rutina încercați lucruri noi.
Acum depinde si de cum aduce vorba despre asta in fiecare saptamana. Daca incepi sa-i spui de marti sau miercuri ca vrei in weekend sex se poate simti obligata ca si cum ea e doar ca s-o folosesti tu. Stiu poate pare stupid, dar asa gandesc unele fete. Mi s-a intamplat si mie cu iubitul meu. A fost o perioada in care practic ma simteam ca si cum eram folosita doar pentru sex, dar mi-am dat seama ca era doar in capul meu si am discutat despre asta. Daca aveti putin timp sa va vedeti e posibil ca tu sa vrei sa grabesti lucrurile (ceea ce nu te invinuiesc) si asa sa nu mai aiba placerea sa faceti sex pentru ca a devenit o rutina. Parerea mea este sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Sa incercati sa va vedeti de cel putin 2 ori pe saptamana. Tine minte ca omul isi face timp doar pentru lucrurile de care chiar ii pasa. Daca nu-si face timp deloc sa va vedeti atunci e posibil sa fii pe ultimul loc pe lista de prioritati.
Mai este posibil ca ea sa nu vrea sex pentru ca are un libidou mai scazut. Am o prietena care a fost intr-o relatie cu un tip aproape un an de zile. Dupa 4 luni de relatie ea nu mai voia sex deloc pentru ca zicea ca o doare, desi eu i-am spus sa foloseasca lubrifiant daca aia era intr-adevar problema... Vreau sa spun ca in ultimele 8 luni de relatie saracu baiat doar se masturba si ocazional ii mai facea un handjob sau blowjob. Acum are alt prieten. Astept sa vad cand o sa inceteze sa mai faca sex si cu asta
Dupa cum am spus si mai sus, fa-o sa se simta iubita si incerca sa vezi daca face un efort sa va vedeti mai des. Daca nici asa nu se remediaza situatia atunci asta e.