| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

E normal ca intro relatie la inceput sa fie totul frumos si la un momendat unu din parteneri nu mai vrea sa continue?

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Da, mai ales cand celalalt e o persoana superficiala, care atunci cand intampina o oarecare dificultate, renunta. Din punctul meu de vedere, despartirile ar trebui sa intervina cand exista un motiv serios care ar putea afecta relatia pe termen lung

10 răspunsuri:
| JonnyStyle a răspuns:

Da, se intampla foarte des asta
Trebuie sa il cunosti mai bine inainte sa stai cu el... tongue

| pisicutzamik a răspuns:

Da, pentru ca intervine rutina!

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Da, la inceput este focul ala arzator dar intre timp el se stinge.

| GoldVali a răspuns:

E foarte posibil, mereu se intampla asa.

| AnaaML a răspuns:

Da, este normal. Mereu exista un sfarsit. Intr-o relatie apare monotonia de cele mai multe ori. si atunci unul dintre parteneri trebuie sa puna piciorul in prag si sa puna stop.
Depinde si de relatie. oricum la inceput totul este mai frumos. pentru ca e totul nou. Iar noi oameni, suntem entuziasmati mereu peste masura atunci cand intram intr-o relatie si suntem la inceput.
Oricum se poate ca unul dintre parteneri sa nu mai vrea sa continuie din foarte multe motive, precum certurile.

Sper ca te-am ajutat.

| 3Cata3 a răspuns:

Da e normal...se intampla des din pacate sad

Răspuns utilizator avertizat
| VadTot a răspuns:

Salut,prietene! Este Foarte normal.Cand unul dintre parteneri intra in acea relatie din interes sau un pic confuz si apoi isi da seama ca de fapt el sau ea cauta cu totul altceva.Este normal ca relatia sa termine.Vezi mai ales Relatiile dintre "personalitatile" de la tv.laughing

| NuMaiConteaza1 a răspuns:

Da pentru ca daca nu ai acea persoana iti doresti, iar dp ce o ai nu mai e asa de fascinant! Sau descoperi ca persoana nu e potrivita sa nu aveti puncte in comun.

| Fulbaster a răspuns:

Inseamna ca unul din parteneri nu iubeste.
Sper ca te-am ajutat!