Meh, 100% omul se simte nedorit, ca doar el initiaza chestia asta si da, e ca si cum doar tu ii dai mesaj iubitei, ea nu iti da niciodata.E ciudat, dar totusi, e sex, oameni buni, incepeti l amandoi deodata, atingeri, saruturi, nu cu vorba ca,, Hai sa facem sex ".
Acum am cazut pe ganduri..sa ma gandesc daca e ciudata chestia ca se supara iubitul ei ca ea niciodata nu doreste prima sa faca sex, sau ca el efectiv o intreaba sa faca sex?!
O sa mor cautand un raspuns complex!?
Atragei atentia ca vrei sa faci. daca nu ai initiativa normal ca se supara. eu m-as supara.
O să-ți spun ceva simplu.
Dacă într-o relație/cuplu partenerii nu sunt în stare să-și stârnescă dorință sexuală unul altuia atunci când au chef, relația respectivă e deja o cauză pierdută.
Suparat poate e prea mult, sau prea mult spus dar daca ai avea si tu initiativa uneori, cat de mica, adica un gest, o privire, un cuvant asta ar fi o confirmare a faptului ca si tie iti place si ca sexul nu este initiat doar de el si doar pentru placerea lui. Poate tu stii si gandesti ca e ok, ca te simti bine, ca il doresti dar o secunda in care ai tu initiativa face mai mult decat o suta de cuvinte in aceasta directie. Poate este cam acelasi lucru ca un buchet de flori pentru fete, a carui insemnatate baietii nu o inteleg intotdeauna, adica cauze mici efecte mari si nu doare sa incerci :-))
La voi e cu vorbele?
Eu ziceam ca sexul se incepe cu atingeri, saruturi, nu cu "hai sa facem sex" )
Am impresia ca e era vorba de cine initiaza. Cred ca "pisi" se supara de faptul ca ea nu incepe niciodata nimic. In timp unica idee e ca te face sa te simti nedorit cand incepi doar tu mereu.
Eu i-am raspuns fix dupa exprimarea ei
Si cred si eu ca se supara, numai el sa ia initiativa, cum ai zis si tu, il face sa se simta nedorit.
Ai raspuns pe langa sau ai citit pe langa. Nu cu mult. Doar cativa milimetri, dar suficient sa iasa un raspuns penibil. Mai citeste odata intrebarea ei si apoi raspunsul tau.
anonim_4396 întreabă: