Frate nu v-ati saturat de intrebarile astea? Am vazut sute de persoane care intreaba, am nu stiu cati centimetrii, e bine? E rau? E normal? Frate puteti avea de la 2 cm pana la 100 cm,chiar nu ne intereseaza de cat o aveti voi,si daca ar fi ceva anormal ce masura luati, o puneti la crescut sau mai taiati din ea? Fiti seriosi ca nu sunteti copii mici, aici povestesc oamenii problemele lor nu fel de fel de chestii, total neinteresante si care oricum nu se poate face nimic, inteleg ce vreti sa dovediti mai exact! Am dreptate?
Acesta este un site de socializare,in care trebuie sa ajutam la problemele altora,nu sa dam dovada de impocrizie si sa vorbim urat! Asta e lipsa de educatie,invata intai sa scrii si dupa sa te preocupe alte chestii! Deja toti care raspund la astfel de intrebari raspund la vrajeala,in speranta ca daca zic ceva convenabil primesc o funda, dar treaba sta in felul urmator, majoritatea puneti intrebari care gandeste-te, sunt chiar exagerate. Oricum reciteste-ti comentariul si sterge-l ca din punct de vedere al regulamentului, nu isi are rostul!
Nu e normal, pentru ca la 18 ani ai sa ai 30 cm si o sa poti sa schimbi posturile le tv fara telecomanda
O fi nu zic nu, dar oricum in ziua de azi cu asemenea specimene de baieti care nu sunt multumiti cu ce le-a dat natura se poate orice.
Eu sunt multumit de penisul meu, sunt mai mare decat tine dar nu am ajuns inca la recordul de 17 raman pe pozitia de 15 cm.
anonim_4396 întreabă:
andreighiorge4900 întreabă:
chieslan466 întreabă:
TheMoon15 întreabă: