| Tincuta1502 a întrebat:

E normal ca la 15 ani sa nu ai un iubit? prietenele mele din clasa majoritatea au si vorbesc intruna si au un aer de inferioritate asupra celor ce nu au... as vrea sa fiu mai indrazneata dar sunt o timiduta, doar gindul sa vorbesc cu un baiat ma sperie( exceptii cu cei care stau in banca), insa uneori ma gindesc Cui ii trebuie batai de cap? uneori iubitii iti provoaca mari dureri de cap sau asa am inteles nu stiu mersi anticipat dau funda...♥

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai dreptate, ramai asa pentru a le da impresia ca esti "superioara" lor. De ce sa te legi la cap cand nu te doare? Cel mai de pret lucru pe lumea aceasta este libertatea. De asemenea s-a scumpit muuuult, tifonul.

6 răspunsuri:
| melisa14 a răspuns:

E foarte normal,de ce nu ar fi,adica,nu este ca si cum ti-ai face un iubit la comanda,cand pocnesti din degete,trebuie sa ai rabdare si sa gasesti un baiat de care sa iti placa si dupa vedeti ce se intampla,iar cand vine vorba de prietenele tale, nu le baga in seama,pana la urma urmelor o sa se desparta si ele de iubitii lor, sincer cat poate sa ii tina relatia happy si atunci nu o sa te mai simti inferioara,si poate chiar in perioada aia o sa iti gasesti tu unul si atunci tu o sa fi cea superioara lor,pana atunci, iesi in lumea, cunoaste perosane noi, fa-ti prieteni noi, pana la urma o sa gasesti tu un baiatwinking

| neutrino a răspuns:

Iubitul nu se face asa, la comanda, pe motiv ca asa este cool, si nu mai crede in toate povestile spuse de prietenele tale.

| mgtow a răspuns:

Le zici ca ai un iubit care e la alta scoala din oras si scapi de ele

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este normal la varsta ta sa nu ai iubit, normal este sa ti vezi de scoală si sa nu te lasi influențată de colegi, ei deja se confruntă cu multe probleme, intrucit nu sunt prgatiti sa fie cu cineva de sex opus, asta o faci in momentul in care vrei sa te casatoresti, esti tu la varsta căsatoriei?

| Torarinchi a răspuns:

Deci. Intai de toate, sa stii ca nu e nimic anormal in asta. Fiecare isi face un iubit atunci cand vine momentul☺ Daca tu nu ai gasit persoana potrivita nu inseamna ca nu e timp de toate. Si in al doilea rand, da. Baietii chiar dau batai de cap. Momentan profita cat esti inca singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte normal. Sunt in aceeasi situatie ca tine *bate-palma*. Cand o aud pe colega mea de banca ca incepe sa zica ca a avut 19 iubiti imi dau ochii peste cap. Multe fete inventeaza ca au iubiti sa stii. Ai destul timp sa iti gasesti baiatul potrivit cand vei mai creste.